Наши партнеры

MenuCL-optakt: Manchester United – FC Barcelona

Champions League

Det første opgør mellem De Røde Djævle og Barcelona endte 0-0 på Camp Nou. Med det resultat er kampen fuldstændig åben. Barcelona kan med en scoring sætte United under pres, da Barcelona så kan spille på resultatet da udebanemål tæller dobbelt og United derfor ville skulle op og lave to mål for at gå videre.

Kampen på Camp Nou styrede Barcelona fuldstændigt, det kommer næppe til at ske i aften, hvor man må forvente, at United vil lægge et pres på spanierne. Men på trods af, at Barcelona havde alt spillet, var det United, der havde kampens største chance, da Christano Ronaldo misbrugte et straffespark efter fem minutter.

Manchester United tabte i weekenden 2-1 til Chelsea på Stamford Bridge, derfor må man forvente at se et toptunet United-hold

Recepten for en United-sejr er mere offensivt spil end i det forrige møde, i hvert fald hvis man skal tro Ryan Giggs.

”Vi spillede en god defensive kamp mod et hold med kvalitetsspillere, selvom vi godt kunne have passet bedre på bolden da vi havde den. På Old Trafford er publikum med os, vi har noteret at vi skal spille offensivt, score mål, få chancer og det er hvad vi håber at gøre. Det er ikke til at overse at vores hold var defensivt indstillet på Camp Nou. Vi skal forsvare som vi gør, men vi skal lave flere chanceskabende ting, men det er jeg også sikker på vi vil,” siger Giggs om kampen til UEFA.com.

Barcelona kan ikke nå at blive spanske mestre, så catalanerne vil have fuld fokus på aftenens kamp. Hvis Barcelona ryger ud, så er sæsonen en fiasko – hvis de går videre, så er sæsonen godkendt.

Barcelona forventes at gribe tingene lidt mere defensivt an på Old Trafford i aften, men det er Carles Puyol ikke helt enig i.

”Vi er ikke rejst til Manchester med et defensivt udgangspunkt. Vi vil ikke spille som dem, for vi bliver nødt til at score. At spille defensivt ville være en kæmpe brøler på Old Trafford. Vi vil angribe, som vi altid gør, og spillere som Lionel Messi, Deco og Thierry Henry har alle haft tid til at slappe af de seneste dage, siger Puyol om kampen til Daily Star.

Manchester United mangler til aftenens kamp Vidic, mens Barcelona ikke mangler nogen nævneværdige spillere.

Forventede startopstillinger:

Manchester United: Van der Sar – Hargreaves, Ferdinand, Brown, Evra – Ronaldo, Scholes, Carrick, Giggs – Tevez, Rooney.

FC Barcelona: Valdés – Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal – Touré, Xavi, Deco – Iniesta, Eto’o, Messi.

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Hjemme på Old Trafford har United vist stor stabilitet igennem hele sæsonen, i såvel Champions League som Premier League. Vi tror derfor på en United- sejr og dermed også videre avancement. Vores bud på kampen er en snæver 1-0-sejr til Manchester United.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu