Наши партнеры

MenuCL-optakt: Manchester United – CSKA Moskva

Champions League

Manchester United har fået en fremragende start på Champions League. Tre sejre i ligeså mange kampe er det blevet til og det skal de følge op på tirsdag aften hjemme på Old Trafford imod russiske CSKA Moskva, som med et nederlag i England sender United videre i den prestige fyldte turnering.

De Røde Djævle har gjort rent bord i Champions League indtil videre. De lagde ud med at vinde 1-0 på udebane mod Besiktas i en vaske ægte heksekedel. Kamp nummer to blev spillet hjemme på Old Trafford, der lagde græs til en 2-1-sejr over Wolfsburg. For omkring to uger siden mødte United Moskva på udebane, hvor Antonio Valencia sikrede gæsterne sejren få minutter før tid.

CSKA startede med at tabe 3-1 på udebane til Wolfsburg. Den efterfølgende kamp var i trygge rammer i Rusland mod Besiktas, der rejste hjem med et nederlag på 2-1. Deres seneste kamp var som tidligere nævnt imod modstanderne Manchester United, der vandt med 1-0 på Luzhniki Stadium, Moscow.

Manchester mangler til kampen med sikkerhed Berbatov, Park Ji-Sung, Ryan Giggs og centerforsvarerne Rio Ferdinand. Derudover er det uafklaret om Wayne Rooney bliver klar efter han missede træningen mandag.

Moskva-klubben mangler til kampen tre spillere. Det drejer sig om Sekou Oliseh, Mark Gonzalez og brasilianske Guilherme.

Forventede startopstillinger:

Manchester United:

Van der Sar

Neville – Evans – Brown – Evra

Obertan – Carrick – Scholes – Nani

Rooney – Owen

CSKA Moskva:

Akinfeev

Ignashevich – A. Berezutski – V. Berezutski – Schennikov

Semberas – Mamaev – Carvalho – Krasić – Dzagoev

Necid

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Hjemmeholdet mangler op til kampen flere nøglespillere og selvom erstatninger ikke er ligeså høj klasse, som dem de afløser, har Man Uniteds hold nok styrke til at besejre CSKA. Vi tror, at kampen ender med en United-sejr på 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu