Наши партнеры

MenuCL-optakt: Manchester United – AS Roma

Champions League

De Røde Djævle skal forsvare deres 2-0 føring fra opgøret i Rom. Omvendt bør man forvente, at italienerne kommer med et hårdt pres.

I det første opgør spillede United det de fleste nok vil kalde for italiensk, koldt og kynisk kontrafodbold. Det vil de højst sandsynligt gøre igen, da man må forvente at Roma vil komme med hårdt pres, hvis de har forhåbninger om at gå videre.

Roma skal i forhold til kampen på Stadio Olimpico være meget mere kyniske foran mål og spille frit som om intet er sket på Stadio Olimpico.

“Vi skal spille som om intet er sket på Olimpico, uden tænke på hvad den første kamp endte. Angrebet skal være mere chance skabende. Vi vil tage chancen når vi får den. Siger Ferguson han allerede tænker på Barcelona? Vi vil kæmpe alt hvad vi har lært. Omkring Pizarro og Contis kritik af Ronaldo kan jeg beskrive det med få ord. Ronaldo er meget skarp for tiden. Han skaber resultater. Af mødet med United sidste år har vi lært at accepter nederlag. Vi har fået mere erfaring siden sidst. Efter første opgørs resultat (0-2), vil det være skørt at tro vi fra start kan udligne føringen,” siger Luciano Spalletti til Gazzetta dello Sport.

Spalletti siger, at Roma skal spille som om intet er sket, og Sir Alex Ferguson vil have, at United skal spille på resultatet fra den første kamp og gøre arbejdet færdig.

”Vi er nødt til at undgå nogen form for dumheder. Der er 90 minutter endnu før kampen er færdig og tiden går. Når klokken slår så er det mod Roma. De er nødt til at gøre noget og det passer os fint. Vi har den ene fod I semifinalen og for at gøre det færdig skal vi tilpasse os kampen i den rette form og gør vi det, vinder vi. Resultatet i Rom er ikke en aflevering til semifinalen. Vi opnåede sejren fordi vi arbejdede røven ud af bukserne, holdet havde en virkelig høj disciplin og var taktisk gode. Det er den præstation vi skal have frem på onsdag (i dag, red.), fordi det slet ikke er sikkert vi gør det færdig,” siger Alex Ferguson til De Røde Djævles hjemmeside.

Begge hold er ramt af skader op til dagens opgør, de mest prominente navne, der sidder udenfor er Vidic og Totti. Rio Ferdinand er tvivlsom til det sidste, men det forventes ikke, at han starter inde.

Forventede startopstillinger:

Manchester United: Van Der Saar – O’Shea, Pigue, Brown, Evra – Ronaldo, Carrick, Scholes, Anderson, Giggs – Rooney

AS Roma: Doni – Panucci, Mexes, Juan, Tonetto – Taddei, Pizarro, De Rossi, Perrotta, Mancini – Vucinic

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror det bliver en kamp, som Roma vil dominer men som kampen i Rom vil United være mere effektive foran mål. Vi tror på en smal 1-0-sejr til De Røde Djævle.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu