Наши партнеры

MenuCL-optakt: Manchester United – AaB

Champions League

AaB skal i aften en tur til Old Trafford, hvor de skal spille deres sidste Champions League-kamp i denne omgang. Kampen er dog ikke helt uden betydning, idet Manchester er tvunget til at vinde, hvis de skal være sikre på førstepladsen i gruppe E.

Da AaB og De Røde Djævle mødtes sidst fik AaB en øretæve på 3-0 hjemme på Energi Nord Arena, og når man tænker på kampen blev spillet i Aalborg, så kan man som dansker få bange anelser med henblik på kampen i aften spilles i England.

United er kommet ind i en god stime med tre sejre i træk, hvor Sunderland, Manchester City og Blackburn er blevet besejret. AaB er ligesom Manchester inde i en god stime, og de har endnu ikke tabt en kamp med Allan Kuhn som træner. Senest har det betydet, at ålborgenserne har vundet over FCK og Randers.

Til kampen i aften mangler Sir Alex Ferguson Michael Carrick, Owen Hargreaves, Wes Brown og måske Cristano Ronaldo, som testes umiddelbart inden kampstart. AaB må se bort fra Michael Beauchamp, Jacob Nordstrøm, Lasse Nielsen og karantæneramte Andreas Johansson.

Forventede startopstillinger:

Manchester United:

Foster

Neville – Evans – Vidic – Evra

Fletcher – Scholes – Anderson – Nani

Tevez – Berbatov

AaB:

Zaza

Bøgelund – Olfers – Jakobsen – Pedersen

Augustinussen

Caca – Risgaard – Enevoldsen – Due

Saganowski

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at Manchester vil være en for hård modstander, så selvom Allan Kuhn hidtil er ubesejret som cheftræner, er han det ikke mere efter aftenens kamp, som vi tror De Røde Djævle vinder med 3-1.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu