Наши партнеры

MenuCL-optakt: Maccabi Haifa – Juventus

Champions League

Bundproppen i gruppe A, Maccabi Haifa, tager i aften imod det italienske storhold, Juventus. Det virker som en noget nær umulig opgave, når de israelske mestrer, hjemme, skal forsøge at skabe sensationen.

Maccabi Haifa ligner, ikke overraskende, et færdigt hold i Champions League. Nul point i tre kampe vidner om, at holdet ikke har det niveau der kræves, når man spiller mod hold som Bordeaux, Bayern München og i aftenens tilfælde, Juventus. Hjemme i den bedste israelske række har holdet dog en fin førsteplads, men dette vidner vel mere om niveauet i selve ligaen, end for Maccabi Haifa sammenlignet med resten af Europa.

Juventus er nummer to i Serie A i øjeblikket og kæmper som sædvanligt med de andre italienske storhold om mesterskabet, hvor Inter dog har et væsentlig forspring på førstepladsen. I Champions League klarer klubben fra Torino sig også udmærket, da de i øjeblikket besidder en fornuftig andenplads med frem point.

Hos Maccabi Haifa er Eyal Golasa ude efter en operation for en skadet hofte, mens Tiago Dutra og Biram Kayal er ude grundet karantæne. Hos Juventus er Hasan Salihamidzic, Claudio Marchisio, Jonathan Zebina, Vincenzo Iaquinta, martin Caceres og Mohamed Sissoko alle ude.

Forventede startopstillinger:

Maccabi Haifa

Davidovich

Meshumar – Teixeira – Keinan – Masilela

Culma – Boccoli – Katan – Kayal

Ghadir – Dvalishvili

Juventus

Buffon

Grygera – Cannavaro – Chiellini – Grosso

Poulsen – F Melo

Camoranesi – Diego – Giovinco

Trezeguet

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Juventus er storfavoritter i denne kamp, og selvom Maccabi Haifa skal drage nytte af hjemmebanefordelen, så er det alligevel en stor mundfuld for det israelske mandskab, og kun en sensation kan få dem til at vinde over Juventus.

Vi vurderer, at Juventus slår Maccabi Haifa sikkert med 0-2, da der ganske enkelt er klasseforskel mellem de to mandskaber.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu