Наши партнеры

MenuCL-optakt: M. Haifa – B. München

Champions League

Israelske Maccabi Haifa får tirsdag aften besøg af Bayern München, som har ansat den hollandske cheftræner Louis van Gaal.

Israelske Maccabi Haifa vandt mesterskabet med seks point ned til Hapoel Tel Aviv, mens de besejrede østrigske Red Bull Salzburg i play-off-kampen til Champions League-gruppespillet med 5-1 samlet.

Indtil videre er de ubesejret i samtlige ligakampe i denne sæson, og derfor ligger de efter tre spillerunder på førstepladsen med maksimum point.

Bayern München, der er aftenens modstander, må påtage sig favoritværdigheden. De har ansat Louis van Gaal som cheftræner og i denne sæson har holdet skrabet otte point sammen i fem ligaopgør, hvilket placerer dem på en femteplads.

Ledelsen tørster efter trofæer, og det kunne ses i den netop afsluttede transferperiode, hvor holdet har fået tilgang af forstærkninger som Arjen Robben, Ivica Olic samt Mario Gomez.

Forventede startopstillinger:

Maccabi Haifa:

Davidovitch

Meshumar – Keinan – Teixeira – Masilela

Culma – Boccoli – Golasa – Katan

Arbeitman Dvalishvili

Bayern München:

Butt

Lahm – Van Buyten – Badstuber – Braafheid

Altintop – Tymoshchuk – Schweinsteiger

Robben – Gomez – Ribery

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Bayern München må betragtes som klare favoritter i dette opgør. Der er en kæmpe niveauforskel på den israelske og tyske fodboldrække, og med sydtyskernes store erfaring i Champions League, bør det svære en smal sag at sejre på udebane. Vi tror, at Bayern München vinder 3-0.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu