Наши партнеры

MenuCL-optakt: Lyon – Manchester United

Champions League

I aften tager franske Lyon imod den engelske storklub Manchester United. De stærke englændere er for tiden utroligt skarpe, dermed må Lyon under ingen omstændigheder give gæsterne store scoringsmuligheder, hvis de skal sejre.

Lyon åbner i aften dørene op for de engelske giganter Manchester United. Englænderne er rejst til det fransk med selvtilliden i top efter den seneste storsejr i FA Cuppen over Arsenal FC. Derimod kan der herske tvivl om, hvor høj selvtilliden er hos Lyon. De skal prøve at rejse sig oven på et skuffende nederlag i ligaen. Kampen i aften bliver garanteret en meget tæt affære mellem to fysisk og teknisk stærke hold. Franskmændene er nærmest uindtagelige, når de er på hjemmebane og det er sjældent at nogle hold får noget med hjem derfra. Som så ofte før, er United favoritter, når de spiller og i aften er ingen undtagelse.

Forventede startopstillinger:

Olympique Lyon: Grégory Coupet – Anthony Reveillere, Sebastien Squillaci, Jean-Alain Boumsong, Fabio Grosso – Juninho Pernambucano, Jérémy Toulalan, Kim Källström – Sidney Govou, Karim Benzema, Hatem Ben Arfa.

Manchester United: Edwin Van Der Sar – Wes Brown, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra – Cristiano Ronaldo, Owen Hargreaves, Michael Carrick, Ryan Giggs – Wayne Rooney, Carlos Tevez.

Totalbold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at aftenens kamp ender med et uafgjort resultat. Det er to hold, som på mange måder ligner hinanden, med Manchester United som det stærkeste hold. Lyon er dog så urokkelige på hjemmebane, at vi tror de kan få point ud af kampen. Vores bud er 1-1.

Skrevet af Mads DegnKommentér

2 kommentarer til “CL-optakt: Lyon – Manchester United

  1. Ikercasillas siger:

    undskyld. men hvordan kan i sige at Lyon Og Mufc ligner hinanden på mange måder… ? der er stor klasseforskel. Lyon er ikke et cl hold.

  2. Casper Lohse siger:

    Ikercasillas @ Kig på kampens resultat 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu