Наши партнеры

MenuCL-optakt: Lyon – Liverpool

Champions League

Liverpool er tvunget til at vinde over Lyon, efter at de i sidste runde hjemme på Anfield Road skuffende tabte med 2-1 til Lyon. Der er derfor lagt op til et spændende opgør på Gerlend.

Lyon ligger overraskende på førstepladsen i Gruppe E foran Fiorentina og Liverpool med maksimum point efter tre kampe. Med en sejr mod Liverpool kan de sikre sig videre deltagelse i Champions League, som franskmændene har vist sig at være fuldstændig suveræne i indtil videre. Senest i sidste opgør ude på Anfield Road, hvor de nede med 1-0 fik vendt det hele til deres fordel og vandt kampen med 2-1.

Gæsterne har hverken for gået en god start på Premier League eller Champions League. I de to seneste Champions League-opgør er det blevet til nederlag på udebane mod Fiorentina og i den omtalte hjemmekamp mod Lyon. Derfor er den traditionsrige engelske klub tvunget til at vinde den svære udekamp i Frankrig, hvis de stadigvæk skal have en realistisk mulighed for at gå videre.

Der er ingen meldinger om skader eller andet Lyon-truppen. Det er der til gengæld i Liverpool, som mangler Glen Johnson og Fabio Aurelio. Det betyder at danske Daniel Agger er blevet klar og det samme gælder for italienske Alberto Aquilani.

Forventede opstillinger:

Lyon:

Lloris

Clerc – Cris – Toulalan – Cissokho

Ederson – Källström – Pjanic

Bastos – Gomis – Govou

Liverpool:

Reina

Carragher – Kyrgiakos – Agger – Insua

Kuyt – Mascherano – Lucas – Benayoun

Gerrard

Torres

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom Liverpool ikke har spillet godt i sæsonen, har de en forunderlig evne med at slå til, når der er allermest brug for det. Det er set gentagende gange før, specielt i Champions Leauge-sammenhæng. Vi vurderer dog ikke, at evnen til at slå til når det gælder giver en Liverpool-sejr i Frankrig. Vores bud på kampen bliver uafgjort 1-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu