Наши партнеры

MenuCL-optakt: Lyon – Fiorentina

Champions League

Det ligner lidt af et déjà vu, når Stade de Gerland danner rammen om Champions League-opgøret mellem Lyon og Fiorentina. Sidste år på denne tid duellerede de to mandskaber nemlig på samme stadion – også i Champions League. Her endte det 2-2.

Den 17. september 2008 spillede Lyon 2-2 med Fiorentina. Nu, næsten præcis et år senere står de to klubber igen overfor hinanden på Stade de Gerland. Kampen er dog lidt anderledes i det, at Lyon har mistet holdets største profil, Karim Benzema, og erstattet ham med Bafétimbi Gomis og Lisandro Lopez.

Fiorentina kommer til Frankrig med en god sæsonstart i bagagen. I de tre første kampe er det blevet til syv point, og det er til trods for en lidt sølle målscore på 3-1. ”Viola” har holdets måske største stjerne – den rumænske topangriber Adrian Mutu – på skadeslisten sammen med danske Per Krøldrup. Udover det kommer gæsterne med stærkeste opstilling.

Lyon har klassespilleren Jean-Alain Boumsong og Anderson på lazarettet, mens Lisandro Lopez forhåbentligt er tilbage i fuldt vigør. Også Lyon har fået en udmærket start på den hjemlige liga. I de første fem kampe har de hentet fire sejre og en uafgjort, og fansene begynder nu igen at tro på succes.

Forventede startopstillinger:

Lyon:

Lloris

Réveillère – Cris – Bodmer – Cissokho

Pjanic – Makoun – Gonalons – Bastos

Gomis – Lisandro Lopez.

Fiorentina:

Frey

Gamberini, Dainelli – Pasqual – Comotto

Marchionni – Montolivo – Zanetti – Vargas

Jovetic – Gilardino.

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror på, at Lyon med deres selvtillid og hjemmebanefordel kan hive en sejr i land. Fiorentinas offensiv halter en smule, eftersom stjernen Mutu er skadet. Dog er Gilardino altid en giftig herre, og i sidste sæson scorede han tre gange mod netop Lyon. Vores bud er derfor 2-1 til hjemmeholdet, Lyon.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu