Наши партнеры

MenuCL-optakt: Liverpool – Real Madrid

Champions League

Yossi Benayoun gav Liverpool et godt udgangspunkt, da han i første opgør mod Real Madrid scorede kampens enlige mål.

I første opgør søgte begge mandskaber at skabe et godt udgangspunkt før returopgøret, der spilles tirsdag aften på Anfield i Liverpool. Det var dog Liverpool, der kom bedst ud af mødet i Spanien, idet klubben vandt 1-0 på mål af Benayoun.

Real Madrid havde vanskeligt ved at trænge igennem en stærk Liverpool-defensiv, og kombinationerne var ikke så flydende, som de normalt er. Det vil derfor være afgørende, om Real Madrid formår at dirke forsvaret op, og her kan Higuain få en nøglerolle. Han blev sparet i ligakampen lørdag mod Atletico Madrid og vil således være fysisk på toppen og klar til at gribe chancen.

Med et vigtigt udebanemål står Liverpool stærkt, da Real Madrid skal frem og score. Det kan skabe muligheder for kontrastød, som Liverpool vil søge at udnytte. Liverpool håber derfor, at Fernando Torres bliver klar ovenpå sin skade, da han med sin hurtighed kan være nøglen til succes.

Den finske forsvarsklippe, Sami Hyypia, der var med i Spanien til det første opgør uden dog at komme på banen, har stor respekt for Real Madrid. Til Liverpools hjemmeside siger han:

”Real er en stor klub, og de vil se frem til at komme til Anfield og få scoret, så vi er nødt til at være forsigtige. De vil stadig have tiltro til, at de kan komme videre, så vi må også have selvsikkerhed og tro på, at vi kan komme videre. Vi tror også godt, vi kan gøre arbejdet færdigt, men vi ved også, det bliver hårdt.”

Hos Real Madrid mener forsvarsspilleren Pepe, at Liverpool vil spille returopgøret anderledes end i Spanien. Han siger til Real Madrids hjemmeside:

”Returopgøret vil være anderledes. Jeg tror ikke, at Liverpool vil fokusere så meget på at spille defensivt, og vi skal bruge det til vores fordel.”

Han har dog respekt for Liverpool og profilerne på holdet:

”Jeg er meget bekymret for holdet som helhed. De arbejder alle sammen hårdt og ved præcis, hvad de skal gøre. De er alle kvalitetsspillere, og de savnede egentlig ikke Steven Gerrard i Madrid. Vi må virkelig koncentrere os omkring kampen.”

Hos Liverpool er Fernando Torres tvivlsom, da han stadig døjer med sin ankelskade, som han pådrog sig i det første opgør mod Real Madrid. Også Daniel Agger og Alvaro Arbeloa er tvivlsomme.

Real Madrid bliver forstærket med Pepe, Wesley Sneijder, Miguel Torres Gómez og Saviola. Til gengæld har træner Juande Ramos valgt at se bort fra Salgado, Drenthe, Javi Garcia, Daniél Parejo og Klaas-Jan Huntelaar til kampen.

Forventede startopstillinger:

Liverpool:

Reina

Arbeloa – Carragher – Skrtel – Aurelio

Kuyt – Mascherano – Alonso – Gerrard – Benayoun

Torres

Real Madrid:

Casillas

Ramos – Pepe – Cannavaro – Heinze

Robben – Guti – Gago – Sneijder

Raul – Higuain

TotalBold.dk’s bud på kampen:

I første opgør formåede Real Madrid ikke at få kombinationerne, som ellers er klubbens stærkeste våben, til at flyde. Liverpool skal have stor ros for at dæmme op for det spanske mandskab, men kan de gøre det igen?

Vi tror, det bliver en lige kamp, der ender uafgjort 1-1.

Skrevet af John Vestergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu