Наши партнеры

MenuCL-optakt: Liverpool – Marseille

Champions League

I aften tager det franske hold, Marseille, turen til Liverpool og Anfield, hvor The Reds, Liverpool FC, venter.

Rafael Benitez’ tropper kan med en sejr være sikre på en billet til 1/8-finalerne, mens Marseille, som ligger nummer tre nu, kan komme op på seks point og dermed stadig være med i kampen om videre deltagelse.

Den første kamp mellem de to mandskaber endte 1-2 til Liverpool på et sent straffesparksmål af holdets helt store stjerne, Steven Gerrard. Altså en smal Liverpool-sejr.

Liverpool ligger nummer to i gruppe D, kun overgået af spanske Atletico Madrid, som har en bedre målscore. Marseille er nummer tre og ligger foran PSV Eindhoven, også med en bedre målscore.

Liverpool har i de sidste år været i Champions League-finalen hele to gange, hvor de den ene gang blev sejrsherre, men i år er det ikke gået helt ligeså godt. De har otte point for fire kamp, hvilket må siges at være godkendt. Men hvis de vil gå hele vejen igen, skal de vise lidt bedre takter.

Forventede startopstillinger:

Liverpool:

Reina

Arbeloa – Carragher – Agger – Aurélio

Kuyt – Gerrard – Alonso – Mascherano – Riera

Torres

Marseille:

Mandanda

Bonnart – Zubar – Hilton – Taiwo

Cana – Kaboré

Koné – Ben Arfa – Cheyrou

Niang

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vores bud er en 3-1-sejr til Liverpool. Noget af det, der gør forskellen, er Liverpools fantastiske publikum, som står på The Cup. Anfield er et frygtindgydende stadion at spille på, og det viser Liverpool også i aften.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu