Наши партнеры

MenuCL-optakt: Liverpool – Fiorentina

Champions League

Liverpool, som har fået deres Champions League-skæbne afgjort, skal i aften forsøge at redde æren mod italienske Fiorentina, som i øjeblikket topper gruppe E.

Den engelske storklub Liverpool kan ikke nå at avancere sig i Champions League. Dermed må de tage til takke med en billet til Europa League, idet holdet ligger på tredjepladsen med et for stort mellemrum til henholdsvis Lyon og Fiorentina.

Netop Fiorentina er aftenens modstander, og holdet fra Italien har overrasket alt og alle, eftersom de i øjeblikket fører gruppe E, hvor der altså er tre stærke hold i blandt. Fiorentina har 12 point efter fem kampe, mens de nærmeste efterfølgere Lyon har ti point.

Liverpool-manager Rafael Benitez har gjort det klart, at Alberto Aquilana får sin debut fra start på midtbanen, mens Fernando Torres starter på bænken, fordi han fortsat ikke er helt klar efter en lyskeskade.

Den tidligere Chelsea-angriber Adrian Mutu, som spiller hos Fiorentina, er fortsat ude med en knæskade, men derudover meldes der ikke om nogle umiddelbare skader.

Forventede startopstillinger:

Liverpool:

Reina

Johnson – Carragher – Agger – Insua

El Zhar – Aquilani – Lucas – Aurelio

Kuyt – Ngog

Fiorentina:

Frey

De Silvestri – Dainelli – Krøldrup – Pasqual

Montolivo – Donadel – Santana – Jovetić

Vargas – Gilardino

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Liverpool har reelt ikke andet at spille for end æren, mens Fiorentina skal sikre en sejr for at være 100 % sikre på at ende på førstepladsen. Vi tror, at Fiorentina henter en smal 2-1-sejr i aften.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu