Наши партнеры

MenuCL-optakt: Liverpool FC – Chelsea FC

Champions League

Så mødes de igen. I aften er det tredje gang på fire år de mødes i Champions League-semifinalen. Vi bringer her optakten til ”Battle Of Britain”.

Der ligger et lille pres på Avram Grant, hvis Chelsea ikke vinder Champions League-trofæet, kan de meget let stå uden et trofæ i den her sæson og det går naturligvis ikke i en storklub som Chelsea.

Chelsea vandt i weekenden over Everton på Goodison Park på mål af Michäel Essien. Chelsea ligger dermed nummer to i Premier League med tre point op til Manchester United.

”De har et godt hold og en god manager, og i denne turnering er de gode. Det er måske motivationen der gør vi kan slå dem, og måske gør det at vi kan løfte trofæet i Moskva,” siger John Terry om Liverpool og om muligheden for at vinde Champion League til Chelseas hjemmeside.

Liverpool har ikke tabt i de seneste seks kampe, så det er et formstærkt Liverpool-hold, som Rafa Benitez sender på banen.

”Vi ved de er et godt hold. De er stadigvæk med i mesterskabskampen og de er i semifinalen i Champions League, så vi skal have respekt for dem,” siger Fernando Torres om Chelsea til Liverpools hjemmeside.

Liverpool mangler til aftenens opgør danske Daniel Agger og Harry Kewell. Chelsea mangler til aftenens kamp Carlo Cudicini og Michäel Essien.

Forventede startopstillinger:

Liverpool FC: Reina – Carragher, Skrtel, Hyppia, Aurelio –Mascherano, Alonso, Gerrard, Kuyt, Babel – Torres

Chelsea FC: Cech – Ferreira, Terry, Carvalho, A. Cole – Ballack, Makelele, Lampard, J.Cole – Drogba, Kalou

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi på redaktionen tror på en Liverpool-sejr hjemme på Anfield Road, hvor Liverpool hidtil har været urørlige i Champions League. Vi tror kampen ender 2-0 til Liverpool.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu