Наши партнеры

MenuCL-optakt: Liverpool – Atletico Madrid

Champions League

De to førerhold i gruppe D mødes til det man må betegne som gruppefinalen på Anfield Road tirsdag aften. Både Liverpool og Atletico Madrid har syv point efter de første tre kampe, hvor de kun har sat point til mod hinanden på Vicente Calderon.

Da Atletico Madrid og Liverpool mødtes i sidste kamp i Champions League, blev resultatet 1-1, efter Liverpool var kommet foran efter 14 minutter på mål af Robbie Keane. Det så længe ud til, at kampen ville ende 1-0 til Liverpool, men i stedet lykkedes det Simão at udligne efter 83 minutter.

Siden de to hold sidst mødtes, har Liverpool blandt andet slået mægtige Chelsea i Premier League, så man kan ikke sige, at formen er blevet dårligere for holdet fra Beatles-byen.

Atletico Madrid formodes også, at være blevet skarpere rent formmæssigt, siden de to holds sidste møde. Holdet sendte i weekenden Mallorca hjem til ferieøen med et 2-0-nederlag.

Det helt store spørgsmål angående skader op til opgøret er, om den spanske vidunderdreng, Fernando Torres, når at blive klar i tide. Liverpool skriver på sin hjemmeside, at Torres gennemgik en fitnesstest mandag, og at der er 70 % chance for, at han spiller. Den eneste spiller Atletico Madrid mangler, er græske Giourkas Seitaridis.

Forventede startopstillinger:

Liverpool:

Reina

Arbeloa – Carragher – Agger – Dossena

Kuyt – Alonso – Mascherano – Riera

Gerrard

Keane

Atletico Madrid:

Franco

Perea – Heitinga – Ibáñez – Mariano Pernia

Rodriguez – Assunção – Maniche – Simão

Agüero – Forlán

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Liverpool vinder kampen 1-0, da de har større europæisk erfaring end Atletico Madrid. Derudover skal man heller ikke undervurdere hjemmepublikummets store betydning.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu