Наши партнеры

MenuCL-optakt: Liverpool – Arsenal

Champions League

Kampen om England står helt lige inden dagens returopgør, men Arsenal er under pres, da Liverpool fik scoret et vigtigt udebanemål på Emirates Stadium.

I det første opgør mellem de to hold, fik Liverpool noget ufortjent uafgjort. Arsenal havde kæmpe problemer med at få bolden inden for målrammen. I en enkelt episode gjorde specielt Nicklas Bendtner sig uheldig bemærket da han på målstregen kom i vejen for en Arsenal afslutning.

I weekenden mødtes de to hold så igen på Emirates. Til det opgør havde begge trænere valgt at gøre brug af rotationsprincippet, hvilket blandt andet betød at Peter Crouch for en gangs skyld startede inde og for Arsenal startede Bendtner. Lige netop de to spillere scorede deres holds mål.

”Vi har troen på at vi kan vinde overalt i verdenen. Når kampen begynder er det en smule betryggende at være på hjemmebane, men i Europa betyder det ikke det store. Liverpool har støtten(fra publikum) men det er op til os at lægge en dæmper på dem. Det er svært fordi de er en lille smule mere larmende end alle andre steder og de har haft en smule mere udholdenhed end alle andre steder – men vi vil forsøge,” udtaler Wenger.

Begge hold har samme trup til rådighed som til første opgør. Det forventes at Liverpool igen vil stille op i en 4-5-1 med Torres alene på toppen.

Forventede startopstillinger:

Liverpool: Reina , Finnan – Carragher – Skrtel – Arbeloa – Kuyt, Alonso – Mascherano – Gerrard – Babel , Torres.

Arsenal: Almunia , Toure – Gallas – Senderos – Clichy , Eboue – Fabregas – Flamini – Hleb , Bendtner – Adebayor.

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Her på redaktionen tror vi på et målfattigt opgør med Arsenal som spilstyrende. 0-0 er vores bud på resultatet.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu