Наши партнеры

MenuCL-optakt: Juventus – Chelsea

Champions League

Den først kamp mellem de to klubber endte 1-0 til Chelsea på Stamford Bridge, og der venter derfor Juventus en svær opgave på hjemmebane tirsdag aften, hvor de er tvunget til at score mindst to mål for at være sikker på at gå videre.

Chelsea dominerede det første opgør, og det var derfor fortjent, at værterne bragte sig i front med 1-0 efter cirka 15 minutters spil, hvor Drogba var på spil. Juventus havde ikke stor ære af første halvleg, men de kom bedre med i anden halvleg. De formåede dog ikke at score, og derfor endte kampen 1-0 til The Blues.

Efter kampen mod Den Gamle Dame har Chelsea mødt Wigan, der blev besejret med 2-1, ligesom de også har mødt Portsmouth, som på hjemmebane måtte indkassere et 1-0-nederlag til Chelsea, samt Coventry i FA Cuppen i en kamp, hvor London-klubben vandt 2-0.

Juventus har ligesom deres modstandere, Chelsea, spillet tre kampe siden sidste møde mellem de to hold. De har dog ikke en lige så imponerende statistik som Chelsea, da de ”kun” har vundet to ud af de seneste tre opgør, grundet et nederlag til Lazio på 2-1, mens det blev til sejre over Torino og Napoli på 1-0.

Claudio Ranieri må i sin trup til den vigtige kamp tirsdag aften undlade Momo Sissoko, Mauro Camoranesi, Paolo De Ceglie og Cristiano Zanetti. Noget bedre står det til for Chelsea, der kun mangler to spillere i Nicolas Anelka og Deco, da Ricardo Carvalho og Michael Essien er klar

igen efter skader.

Forventede startopstillinger:

Juventus:

Buffon

Chiellini – Mellberg – Legrottaglie – Molinaro

Salihamidizc – Poulsen – Tiago – Nedved

Del Piero – Amauri

Chelsea:

Cech,

Bosingwa – Carvalho – Terry – A. Cole

Mikel – Lampard – Ballack – Essien – Kalou

Drogba

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at Juventus vil få problemer med at nedbryde Chelseas defensiv og samtidig vil Chelsea ligge og lure på kontramuligheder. Derfor tror vi, kampen ender 1-0 til Chelsea, som dermed går videre.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu