Наши партнеры

MenuCL-optakt: Juventus – Bordeaux

Champions League

Det blev Bordeaux, der i sidste sæson endelig fik vristet det franske mesterskab fra Lyon og dermed kvalificerede sig til Champions League. Tirsdag aften skal de i gruppe A forsøge at hente et godt resultat hos Juventus, der håber på at klare sig bedre i turneringen end sidste sæson.

Både Juventus og Bordeaux er kommet rigtig godt fra start i henholdsvis den italienske og franske liga, og der er således lagt op til et spændende opgør mellem to velkørende mandskaber.

Juventus har vundet sine tre første kampe i Serie A, hvor det efter 1-0 i premieren over Chievo siden er blevet til flotte udesejre med henholdsvis 3-1 over AS Roma og senest 2-0 over Lazio. Den italienske storklub håber naturligvis at kunne overføre det gode spil og resultater til Champions League og dermed komme længere i turneringen end sidste sæson, hvor de vandt gruppe H med samme pointantal som Real Madrid, men umiddelbart efter blev slået ud af Chelsea.

Bordeaux topper Ligue 1 efter fire sejre og en enkelt uafgjort, hvor det blandt andet er blevet til 4-1 over Lens og 4-0 over Nice. Dermed fortsætter klubben de gode takter fra sidste sæson, hvor de kunne hænge guldmedaljerne om halsen og dermed fortrænge Lyon fra den trone, de formåede at sidde på det meste af et årti. Samtidig var Bordeaux også med i Champions League-gruppespillet i sidste sæson, men måtte nøjes med en tredjeplads

Til opgøret mod Bordeaux må Juventus undvære Del Piero, der med 13 scoringer blev klubbens topscorer i sidste sæson. Desuden er Diego, Grygera, Sissoko og Salihamidzic udenfor med skader, mens forsvarsspilleren Chiellini har karantæne. Diegos skade kan åbne op for, at vi får Christian Poulsen at se på midtbanen, selv om Felipe Melo kan blive foretrukket på positionen og Giovinco får den fremskudte rolle.

Bordeaux melder ikke om såvel skadede som karantæneramte spillere. De kan derfor møde op med Yoann Gourcuff, der blev kåret til årets spiller i sidste sæson og scorede 12 gange. Desuden råder Bordeaux over Marouane Chamakh, der nettede 13 gange i sidste sæson.

Forventede startopstillinger:

Juventus:

Gianluigi Buffon

Martin Cáceres – Fabio Cannavaro – Cristian Molinaro – Fabio Grosso

Mauro Camoranesi – Christian Poulsen – Claudio Marchisio

Felipe Melo

Carvalho Amauri – David Trezeguet

Bordeaux:

Cedric Carrasso

Franck Jurietti – Michael Ciani – Marc Planus – Benoit Trémoulinas

Fernando Menegazzo – Yoann Gourcuff – Alou Diarra

Jaroslav Plasil – Marouane Chamakh – Wendel

TotalBold.dk´s bud på kampen:

Juventus er normalt stærke på hjemmebane, og forsvaret har masser af rutine, der kun er blevet yderligere styrket, efter at Cannavaro er tilbage i klubben efter sit visit hos Real Madrid. Fremadrettet skal italienerne til gengæld undvære de særdeles stærke spillere Del Piero og Diego, og det bliver interessant at se, hvordan de løser den udfordring.

Bordeaux er godt kørende på udebane, og hvis især Gourcuff, anfører Diarra og Chamakh får sammenspillet til at glide, kan de godt volde besvær for det italienske forsvar.

Det kan godt gå hen og blive en lige affære, men vi tror, at Juventus alligevel trækker sig sejrrigt ud af opgøret med resultatet 2-1.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu