Наши партнеры

MenuCL-optakt: Juventus – BATE Borisov

Champions League

I aften spilles årets sidste Champions League-opgør for Juventus og BATE Borisov, som samtidig med garanti bliver hviderussernes sidste Champions League-optræden i denne sæson.

Juventus, der i skrivende stund topper gruppe H, er tvunget til at sejre i aften, hvis de vil være 100 % sikre på at ende på førstepladsen, som vil give en bedre seedning. Italienerne har blot et forspring på to point ned til Real Madrid, som med ni point ligger på andenpladsen.

Gæsterne BATE Borisov kan ikke nå mere europæisk fodbold i denne sæson, da de indtager sidstepladsen i gruppen, med to point på kontoen. Hviderussernes målscorer er dårligere end Zenit St. Petersborg, hvilket betyder, at de heller ikke kan nå en UEFA Cup-plads.

Juve må se bort fra Andrade, Zebina, Trezeguet, Buffon, Salihamidzic, Knezevic, Poulsen, Mendes samt Camoranesi, mens Sissoko er ramt af karantæne. Den rutinerede tjekke, Pavel Nedved, meldes tvivlsom. Gæsterne BATE Borisov har alle spillere til rådighed.

Forventede startopstillinger:

Juventus:

Manninger

Grygera – Legrottaglie – Chiellini – De Ceglie

Marchionni – Zanetti

Marchisio – Del Pier – Giovinco

Iaquinta

BATE Borisov:

Veremko

Khagush – Sosnovski – Pecha – Yurevich

Likhtarovich – Sivakov – Kryvets – Stasevich

Rodionov – Bliznyuk

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at Juventus sikrer sig førstepladsen i gruppen, ved at vinde 2-0 over BATE Borisov i aften. Italienerne har virket stærke, selvom de har været skadesramte i deres seneste opgør, derfor tror vi ikke, de mange skader får nogen videre betydning mod hviderusserne, som ikke har virket prangende igennem turneringen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu