Наши партнеры

MenuCL-optakt: Inter – Manchester United

Champions League

Storholdene Inter og Manchester United tørner sammen på San Siro tirsdag aften, hvor det er svært at spå om, hvem der vinder af de to stærke mandskaber, som begge ligger nummer et i deres hjemlige liga.

Inter er inde i en forrygende stime i Serie A, hvor de er ubesejrede i seks kampe, hvor der er kommet sejr i de fem og en enkelt uafgjort. En af de fem sejre er over AC Milan, som blev besejret med 2-1 i det store Milano-derby. Så det er et toptunet Inter-hold, der tager imod de forsvarende Champions League-vindere.

Ligesom Inter er Manchester United inde i en flot stime i Premier League, som de i øjeblikket indtager førstepladsen i. Uniteds statistik i Premier League siger, at de i de seneste 15 kampe har vundet hele 13 og spillet to uafgjorte. I blandt de modstandere, som De Røde Djævle har besejret, er blandt andet Chelsea, der blev slået med 3-0.

United har op til opgøret på San Siro store problemer i forsvaret, hvor Gary Neville, Wes Brown, og Nemanja Vidic definitivt ikke bliver klar, mens Johnny Evans og John O’Shea er tvivlsomme til det sidste. For hjemmeholdet er det kun Walter Samuel, der er tvivl om.

Forventede startopstillinger:

Inter:

Cesar

Maicon – Cordoba – Chivu – Maxwell

Zanetti – Muntari – Cambiasso – Stankovic

Ibrahimovic – Adriano

Manchester United:

Van der Sar

Fletcher – Ferdinand – Evans – Evra

Ronaldo – Carrick – Scholes – Park

Rooney – Berbatov

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Grundet Uniteds forsvarsproblemer vil Inter trække sig sejrrigt ud af opgøret, men man skal ikke undervurdere Uniteds offensiv. Med det in mente tror vi, at kampen ender 2-1 til Inter.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu