Наши партнеры

MenuCL-optakt: Inter – Liverpool

Champions League

I aften bliver det afgjort, hvem der bliver det ottende og sidste hold i kvartfinalerne i Champions League. Opgøret står mellem Inter og Liverpool. Englænderne vandt det første opgør 2-0 og står dermed med de bedste kort på hånden inden aftenens kamp.

Liverpool er favoritter til at avancere til kvartfinalerne efter de vandt det første opgør mod Inter med 2-0. Siden sejren over italienerne er Liverpool gået fra den ene sejr efter den anden i den hjemlige liga, Premier League. Desværre for englænderne er mesterskabsvognen allerede kørt og dermed er Champions League den eneste turnering Rafa Benitez’ tropper har at gå efter.

Inter har en god hjemmebanestatistik, men der venter de italienske mestre en svær kamp. De er nede med 2-0 hvilket vil sige, at de minimum skal score to mål i aftenens kamp bare for at fremtvinge forlænget spilletid. Derudover skal de også stå godt i defensiven, for hvis Liverpool først får scoret ser det meget svært ud. I Serie A styrer holdet mod et nyt mesterskab. Resultaterne siden det første møde med Liverpool har dog ikke været overbevisende. Senest blev det dog til en sikker sejr på 2-0 over Reggina.

Liverpool virker meget stærke i øjeblikket, mens Inter i de seneste Serie A-kampe, ikke har været overbevisende i deres præstationer. Derudover har Liverpool en tendens til at nå langt i Champions League. Deres evne til at blive ved med at kæmpe er et godt våben at have med til Italien, hvor Inter normalt plejer at stå godt. Spørgsmålet er bare, om de er gode nok til at stoppe et fremstormende Liverpool-mandskab med en skarp Fernando Torres i front.

Forventede startopstillinger:

Inter: Julio Cesar – Maicon, Chivu, Burdisso, Zanetti – Figo, Vieira, Cambiasso, Stankovic – Ibrahimović, Cruz.

Liverpool: Reina – Arbeloa, Carragher, Hyypia, Aurélio – Mascherano, Lucas – Kuyt, Gerrard, Babel – Torres.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Inter, der er et stærkt hjemmebanehold, skal op imod et Liverpool-hold i medvind, og vi tror ikke, at italienerne formår at overvinde de engelske gæster. Vi tror, at kampen ender uafgjort, 1-1, og Liverpool dermed spiller sig i kvartfinalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu