Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
CL-optakt: Inter - FC Barcelona - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuCL-optakt: Inter – FC Barcelona

Champions League

Aftenens kamp mellem de italienske og de spanske mestre bliver ikke blot en kamp mellem to af turneringens største favoritter. Opgøret bliver ligeledes en kamp mellem to af verdens bedste angribere, Samuel Eto’o og Zlatan Ibrahimovic, der henover sommeren har byttet klub.

Inter har de seneste år været altdominerende i den hjemlige liga, hvor det er blevet til fire ligatitler i streg. Succesen i støvlelandet har dog ikke haft den ønskede afsmittende effekt i Champions League, og netop derfor valget præsident Massimo Moratti i 2008 at fyre den ellers succesfulde Roberto Mancini.

Som erstatning blev den kontroversielle træner, som i 2004 vandt den prestigefyldte turnering med Porto, José Mourinho ansat, og Milano-klubben håber at ”The Special One” kan hjemføre pokalen med de store ører til den internationalt hungrende klub.

Aftenens gæster på San Siro, FC Barcelona, havde sidste år den bedst mulige sæson. Holdet spillede fantastisk fodbold og vandt tilmed alt, hvad de kom i nærheden af. Således blev både den hjemlige La Primera, pokalturneringen Copa del Rey og ikke mindst Champions League-titlen vundet af katalanerne. I år har den unge træner ”Pep” Guardiola valgt at skifte en del ud i den succesfulde trup.

Mest interessant er det, at den vellykkede træner har valgt at lade bomberen Samuel Eto’o skifte til netop Inter, hvor Zlatan Ibrahimovic så er kommet den anden vej. Den elegante svensker har dog fået en god start, hvor det er blevet til to kasser i lige så mange kampe. Derudover skal det nævnes at også Maxwell er kommet til fra Inter.

Forventede startopstillinger:

Inter:

Julio Cesar

Maicon – Lucio – Samuel – Chivu

Zanetti – Motta – Stankovic

Sneijder

Milito – Eto’o

FC Barcelona:

Valdes

Alves – Puyol – Pique – Abidal

Xavi – Toure – Keita

Messi – Ibrahimovic – Henry

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge mandskaber har fået en fornuftig start på sæsonen. Kampen er meget speciel for flere af spillerne, og det vil helt klart give kamp intensitet. Vi tror, at holdende er meget lige, og at begge parter egentlig vil være tilfredse med et point. Derfor er vores bud 1-1.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu