Наши партнеры

MenuCL-optakt: Inter – Dynamo Kiev

Champions League

Inter har fået en knap så prangende start på Champions League med to uafgjorte og det skal der rettes op på hjemme mod Dynamo Kiev, som ligger nummer to i pulje F.

De italienske hold, med undtagelse af Fiorentina, har skuffet i Champions League hidtil i den her sæson. Inter er ikke en undtagelse og særligt den uafgjorte kamp på udebane mod Rubin Kazan var en skamplet for italienerne. Det uafgjorte resultat mod russerne gjorde det ikke bedre, at holdet i runden før havde spillet 0-0 hjemme mod Barcelona og derfor ligger Inter på en skuffende tredjeplads, men heldigvis for italierne har de fire kampe til at få rettet den placering op.

Dynamo Kiev har fået en godkendt indledning på gruppespillet ved på hjemmebane at besejre Rubin Kazan med 3-1 efter en effektiv slutspurt. Kiev mødte i deres anden kamp Barcelona og der blev det til et forventet nederlag, som blev på 2-0.

Hjemmeholdet mangler til kampen Thiago Motta, som er ude med en lårskade, mens Mario Balotelli sidder udenfor med karantæne efter hans røde kort mod Rubin Kazan. Samuel Eto’o spillede ikke for Inter i weekenden pga. en skade, men den er han kommet sig over og er derfor at finde i truppen til kampen.

Den eneste spiller der er lidt tvivl om i Dynamo Kiev-lejren er målmanden Oleksandr Shovkovskiy, som har været ude med en muskelskade, men han meldes klar til kamp og ellers går meldingerne på en skadesfri Kiev-trup.

Forventede startopstillinger:

Inter:

Cesar

Maicon – Samuel – Lucio – Chivu

Zanetti – Cambiasso – Muntari – Sneijder

Stankovic

Eto’o

Dynamo Kiev:

Shovkovskiy

Eremenko – Almeida – Khaceridi – Betao

Yussuf – Ninkovic – Yarmolenko – Vukojevic

Shevchenko – Milevskiy

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Inter har indtil videre været en skuffelse i Champions League, men med det spillermateriale de har til rådighed og taget i betragtning af at de i weekenden vandt 5-0 over Genoa, så bør de være stærkere end Dynamo Kiev. Derfor tror vi, at Inter trækker sig sejrrigt ud af kampen med 2-0.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu