Наши партнеры

MenuCL-optakt: Glasgow Rangers – Sevilla

Champions League

Glasgow Rangers tager tirsdag aften imod Sevilla i Champions League-gruppe G. De spanske gæster vandt deres første gruppekamp over Unirea Urziceni, mens Rangers fik uafgjort mod Stuttgart.

For to uger siden blev første runde i gruppespillet i Champions League spillet, og for Glasgow Rangers vedkommende skete dette på udebane mod tyske VfB Stuttgart. Stuttgart kom foran 1-0 efter 18 minutters spil, men 13 minutter før slutfløjt slog Madjid Bougherra til og sikrede Rangers 1-1.

Spanske Sevilla mødte i deres første kamp de mere ukendte Unirea Urziceni, og som de fleste nok havde forventet, løb spanierne med sejren. Luis Fabiano og Renato stod for en scoring hver i 2-0-sejren på hjemmebane.

Siden disse kampe har begge mandskaber været i kamp i deres hjemlige ligaer. Rangers formåede ikke at score i weekendens kamp mod Aberdeen, der endte målløs, og runden inden var resultatet det samme, da man gæstede Kilmarnock. I sidste uge var holdet også i aktion i pokalturneringen i Skotland, og her blev det til en sejr på 2-1 over Queen og South.

I Spanien har Sevilla ligeledes været i kamp tre gange siden den første gruppekamp. Det var tre succesfulde kampe for Sevilla, der har besejret Osasuna, Mallorca og Athletic Bilbao med henholdsvis to gange 2-0 og 4-0.

Steven Davis er tvivlsom for Rangers, mens Sasa Papac og Kyle Lafferty døjer med skader. Maurice Edu og Kirk Broadfoot er langtidsskadede.

Hos Sevilla må man undvære Diego Perotti, der er skadet, men til gengæld er Romaric tilbage i truppen efter knæproblemer. Aldo Duscher, Federico Fazio og Tom De Mul døjer også med skader, mens Lautaro Acosta vendte tilbage fra sin skade i weekenden.

Forventede startopstillinger:

Glasgow Rangers:

McGregor

Whittaker – McCulloch – Bougherra – Smith

Naismith – Thomson – Mendes – Rothen

Miller – Boyd

Sevilla:

Palop

Konko – Squillaci – Escudé – Adriano

Navas – Renato – Zokora – Capel

Fabiano – Negredo

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Glasgow Rangers har to 0-0-kampe i ligaen i ryggen forud for Champions League-kampen mod Sevilla, og har heller ikke statistikken på deres side. Rangers har ikke slået et hold fra Spanien siden sæsonen 1985/86 i UEFA Cuppen, hvor de slog Osasuna 1-0.

Sevilla er modsat Rangers godt kørende med fire sejre på stribe i Primera Division, og de skal forsøge at følge op med endnu en sejr. Værd at notere er det dog, at Rangers formåede at få uafgjort mod Stuttgart på udebane i deres første Champions League-gruppekamp.

Vi tror, at kampen i Skotland ender med en smal Sevilla-sejr på 1-0.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu