Наши партнеры

MenuCL-optakt: Fiorentina – Lyon

Champions League

Topholdene i gruppe E, Fiorentina og Lyon, tørner i aften sammen i en spændende gruppespilskamp, der kan få afgørende betydning for, hvem som ender på førstepladsen i gruppen, når det endelige regnskab skal gøres op.

Italienske Fiorentina, der ligger på andenpladsen i gruppe E, tager i aften imod førerholdet i gruppen, franske Lyon. Italienerne har vundet tre ud af deres fire kampe. Det eneste nederlag de led var mod netop Lyon i holdenes første møde, der fandt sted i første spillerunde.

Lyon, der er på udebane i aften, skal forsøge at sejre endnu en gang, hvilket vil sikre dem en førsteplads, selvom der udover denne kamp resterer endnu én. De ligger nemlig et point foran Fiorentina, og derfor vil de ikke kunne nå det.

Værterne Fiorentina må undvære både Adrian Mutu og Alessandro Gamberini. Stevan Jovetic nåede ikke at blive kampklar til aftenens opgør, viste en undersøgelse tidligere på ugen. Til gengæld er Riccardo Montolivo tilbage, efter at han afsonede karantæne i weekendens kamp mod Parma.

Lyons cheftræner Claude Puel må se bort fra midtbanespilleren Maxime Gonalons, som er skadet. Derudover er Anderson, Anthony Réveillère, François Clerc og de tre defensive midtbanespillere Jérémy Toulalan, Maxime Gonalons og Mathieu Bodmer ikke til rådighed.

Forventede startopstillinger:

Fiorentina:

Frey

Comotto – Dainelli – Natali – Pasqual

Montolivo – Zanetti

Marchionni – Santana – Vargas

Gilardino

Lyon:

Lloris

Gassama – Cris – Boumsong – Cissokho

Makoun – Kallström

Govou – Pjanic – Michel Bastos

Lisandro

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Gæsterne fra Lyon er hårdt ramt af skader, og derudover er de på udebane i aften. Vi tror, at holdene begge vil kæmpe intenst for at sikre sig førstepladsen.

Men såfremt Fiorentina henter alle tre point, kommer de op på 12 point, og så kan Lyon fortsat hente dem, men det kræver til gengæld at italienerne taber sidste opgør.

Vores bud på kampen bliver derfor, at Fiorentina vinder smalt 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu