Наши партнеры

MenuCL-optakt: Fiorentina – Debrecen

Champions League

I gruppe E tager Fiorientina hjemme mod ungarske Debrecen og kan med en sejr komme i en drømmeposition til ottendedelsfinalerne i Champions League

Liverpool har fået en katastrofal start på dette års Champions League. Tre point i tre kampe er ikke godt nok for en stor klub som Liverpool. Dette har dog skab midlertidig glæde i det italienske, hvor Fiorentina som gruppens nummer to kan følge med Lyon videre i turneringen. Dette kræver dog en sejr over bundproppen Debrecen.

Fiorentina klarer sig også udmærket i den italienske Serie A, hvor de hænger godt fast i top fem. Derfor bør Debrecen heller ikke være det store problem at spadsere forbi. Debrecen er i øvrigt, sammen med israelske Maccabi Haifa, de eneste hold, der ikke har formået at hente point endnu i turneringen.

Hos Fiorentina er Cesare Natali eneste savnede, mens Adrian Mutu og Stevan Jovetic begge er tvivlsomme. Robert Feczesin er den eneste hos Debrecen, der må sidde over kampen grundet skade.

Forventede startopstillinger:

Fiorentina

Frey

De Silvestri – Gamberini – Dainelli – Gobbi

Montolivo – Zanetti – Marchionni – Santana – Vargas

Gilardino

Debrecen

Pantic

Bodnar – Meszaros – Komlosi – Leandro

Czvitkovics – Kiss – Szakaly – Varga

Rudolf

Coulibaly

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vigtigheden i at Fiorentina vinder denne kamp, så de kan ligge afstand til Liverpool på tredjepladsen, er enorm. Derfor vil det italienske mandskab højest sandsynligt heller ikke være sløsede omkring opgaven i at besejre Debrecen.

Vi vurderer, at Debrecen stadig vil have nul point efter denne spillerunde, da Fiorentina kan bruge en sejr til mere end ungarerne. 2-0 til Fiorentina.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu