Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Zürich – Real Madrid

Champions League

De forsvarende schweiziske mestre fra FC Zürich kommer tirsdag aften på en svær opgave, når de på eget græs i Champions League-gruppe C møder stjernespækkede Real Madrid.

FC Zürich er startet hæderligt i den schweiziske liga og ligger efter ni spillerunder på fjerdepladsen. Det kræver dog en stor indsats at holde trit med de øvrige tophold i den hjemlige liga, når de forsvarende mestre samtidig skal prøve sig af i Champions League mod så stærke hold som Real Madrid, Olympique Marseille og AC Milan. Og ret beset er det nok de færreste, der tror på, at schweizerne kan gøre sig gældende i den stærkt besatte gruppe C.

Til gengæld er der lagt store forventninger over på Real Madrid, der (hvis nogen ikke skulle have bemærket det) har været flittige på transfermarkedet op til denne sæson. Ronaldo, Kaka, Benzema og flere andre er føjet til truppen, der da også har fået en god start i Primera Division med 3-2 i premieren mod Deportivo la Coruna og senest 3-0 ude over Espanyol. Cristiano Ronaldo scorede i begge opgør, og med ham i spillehumør kan FC Zürich godt indstille sig på en travl aften.

Hos FC Zürich betegnes Johan Vonlanthen og Eric Hassli at være de stærkeste spillere på et hold, der tager udgangspunkt i en defensiv formation og spillestil, men som til gengæld kan være farlige på kontraangreb.

Manuel Pellegrini har ladet Diarra, Garay og Van der Vaart blive i Madrid, mens Sergio Ramos stadig sidder udenfor med en skade. Til gengæld er Gago og Albiol med i truppen, der også omfatter Pepe. Forsvarsspilleren kan fortsat ikke spille i den spanske liga på grund af den karantæne, han fik efter en svinestreg af den anden verden, da han i sidste sæson overfaldt Getafes anfører; men han kan altså spille med i Champions League.

Forventede startopstillinger:

FC Zürich:

Johnny Leoni

Florian Stahel – Hannu Tihinen – Alain Rochat – Philippe Koch

Silvan Aegerter – Onyekachi Okonkwo

Johan Vonlanthen – Xavier Margairaz – Alexandre Alphonse

Eric Hassli

Real Madrid:

Iker Casillas

Alvaro Arbeloa – Raul Albiol – Christoph Metzelder – Pepe

Guti – Kaka

Esteban Granero – Raul – Cristiano Ronaldo

Karim Benzema

TotalBold.dk´s bud på kampen:

Det er svært at forestille sig, at FC Zürich kan stille noget op over for et stjernespækket Real Madrid-hold, der af mange forventes at nå top fire i Champions League. Det spanske storhold har da også et gruopvækkende holdkort med stærke spillere, som på en god aften kan trænge igennem ethvert forsvar.

Vi tror, det bliver en sikker sejr til Real Madrid, der vinder opgøret med 4-1 og dermed får en god start på årets Champions League-turnering.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

2 kommentarer til “CL-optakt: FC Zürich – Real Madrid

 1. thalleballe siger:

  wack opstilling du fyrer op med der, med hensyn til Real's start 11'er…

 2. John Vestergaard siger:

  En tidligere Real Madrid-træner (jeg husker ikke hvem) sagde engang, at det sgu var ligemeget, hvem han satte på banen, for han blev altid kritiseret for det bagefter – også selv om de vandt 6-0.

  Nu ved jeg jo ikke, hvad du finder "wack" ved formationen, men jeg kan fortælle, at jeg som forarbejde til denne optakt har set ca. 10 opstillinger, og ikke to af dem var ens – sammenfald var der, men flere var ganske overraskende. Nogle tror, Pelligrini kører den "sikre", mens flere ser kampen som en mulighed for at eksperimentere (en smule, ikke bevidstløst), hvilket bl.a. kunne betyde, vi får Granero at se på kanten og med Kaka lidt mere tilbagetrukket for at bygge op længere nedefra.

  Et alternativ til startopstillingen kan være, at Marcelo starter inde (på bekostning af Pepe), at Guti får den centrale midtbane (men det kan også være Diarra), med Ronaldo og Kaka på kanterne og så Raul og Benzema helt på top.

  Det var et alternativ – men mon ikke, citatet ovenfor alligevel finder anvendelse uanset hvad vi lander på her? En ting er dog sikkert: Pelligrini skal nok komme med sin start-11'er op til kampen, og så har vi da noget konkret at forholde os til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu