Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Zürich – Olympique Marseille

Champions League

Formsvage FC Zürich krydser i aften klinger med franske Olympique Marseille, som indtager sidstepladsen i Champions League-gruppe C.

FC Zürich er hjemmeholdet, når de tørner sammen med Olympique Marseille i aftenens Champions League-gruppespil. Det schweiziske mandskab har bestemt ikke spillet stabilt i liga-sammenhæng. Holdet har således ikke vundet i de sidste tre opgør, hvilket placerer dem på en femteplads med 15 point efter 12 kampe.

I Champions League er FC Zürich lidt bedre med. De ligger på andenpladsen i skrivende stund i gruppe C, mens Real Madrid ligger foran dem med tre point mere, hvilket er maksimum. FC Zürich vandt den seneste kamp 1-0, da de mødte AC Milan på udebane, og dermed er det formentlig et optimistisk schweizisk hold, som hjemme får besøg af franske Marseille.

Olympique Marseille ligger på femtepladsen i den bedste franske række, Le Championnat, hvor de har 17 point på kontoen efter ni opgør.

Holdet er dog endnu ikke tonet igennem i gruppespillet i Champions League, idet de indtager sidstepladsen i gruppen og endnu ikke har vundet en kamp. Derimod har de tabt begge deres to første kampe mod henholdsvis AC Milan og Real Madrid.

FC Zürich må til dagens kamp undvære Eric Hassli og Yassine Chikhaoui, mens Martin Buchel atter er blevet kampklar.

Olympique Marseille er uden Julien Rodriguez og Cyril Rool, som døjer med skader. Derimod kan både Stephane Mbia, Taye Taiwo, Hilton, Bakari Kone, Brandao, Mathieu Valbuena og Mamadou Niang alle gøre comeback, efter at have været igennem diverse skader. Souleymane Diawara afsoner en spilledages karantæne.

Forventede startopstillinger:

FC Zürich:

Leoni

Koch – Barmettler – Tihinen – Rochat

Magairaz – Aegerter – Okonkwo – Gajic – Djuric

Vonlanthen

Olympique Marseille:

Mandanda

Bonnart – Hilton – Heinze – Taiwo

Cheyrou – Lucho – Cisse – Valbuena

Niang – Brandao

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Olympique Marseille må, på trods af rollen som udehold, betegnes som favoritter. Franskmændene har et bedre mandskab på papiret, og derfor tror vi, at Marseille vil hente deres første sejr.

Vi tror, at Olympique Marseille vinder 1-0, hvis de får det flotte tekniske spil til at fungere optimalt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu