Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Porto – Man. Utd.

Champions League

FC Porto overraskede ved at hente 2-2 i første kvartfinale-opgør mod Manchester United i Champions League, og der venter en spændende returkamp i Portugal.

Det var lidt af en overraskelse, at FC Porto i første opgør opnåede et uafgjort resultat mod favoritterne fra Manchester United. Portugiserne kom foran og formåede at ryste englænderne, der havde svært ved at finde hinanden og ofte smed bolden væk. Kampen havde formodentlig formet sig anderledes, hvis ikke forsvarsspilleren Bruno Alves havde dummet sig. I en ufarlig situation midt på banen spillede han bolden bagud mod målmand Helton, men Rooney var vågen, opsnappede bolden og scorede sikkert.

I slutminutterne kom Manchester foran, inden Mariano i de sidste minutter scorede det udlignende mål. Dermed står Porto med uventede gode chancer for at slå Manchester United ud af Champions League og spille sig i semifinalen.

FC Portos anfører, Lucho Gonzalez, er da også fuld af optimisme op til kampen og siger til goal.com, at det ikke kan gå galt for Porto:

”Atmosfæren vil være fantastisk på Estadio do Dragao, så holdet kan ikke fejle. Det vil være en moralmæssig tragedie og en kæmpe nedtur, hvis vi ikke kan afslutte den opvisning, vi gav på Old Trafford, men vi kan gøre det.”

Jose Mourinho var træner for FC Porto i 2004, da klubben slog Manchester United ud af turneringen efter 1-1 på Old Trafford og en hjemmesejr på 2-1. Han mener, at englænderne og især Wayne Rooney vil være farlige og siger til goal.com:

”Hvor mange gange har United slået rekorder og vundet mod alle odds? Sir Alex Ferguson er en ekspert i det, og de har kvaliteten til at vinde overalt i verden. Porto skal holde styr på Wayne Rooney. Han spiller uden frygt, og enhver, der spiller uden frygt, vil aldrig bekymre sig om, hvor vigtig kampen måtte være.”

Michael Carrick fra Manchester United mener heller ikke, at hans klub har udspillet sin chance i dette års turnering, og siger til eurosport.yahoo.com:

”Hvis vi spiller godt, kan vi slå de bedste hold. Vi har spillerne til det, og så længe vi spiller op til vores bedste, er jeg sikker på, at vi vil skabe problemer.”

FC Porto melder ikke umiddelbart om skadede eller karantæneramte spillere.

Hos Manchester United arbejdes der på at få Rio Ferdinand og Dimitar Berbatov klar til kampen.

Forventede startopstillinger:

FC Porto:

Da Silva

Sapunaru – Rolando – Alves – Cissokho

Lopez –Lucho Gonzalez – Fernando – Meireles – Rodriguez

Hulk

Manchester United:

Van der Sar

O´Shea – Ferdinand – Vidic – Evra

Ronaldo – Anderson – Carrick – Park

Rooney – Berbatov

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det uafgjorte resultat betyder, at Manchester United skal frem og have scoret, og foran hjemmepublikummet vil FC Porto også vise offensive takter. Derfor kan man som seer godt forvente en underholdende kamp, der måske starter lidt afventende, men som efterhånden vil byde på masser af tempo, godt positionsspil og chancer i begge ender.

Det betyder, at kampen kan blive ganske tæt og kan tippe til begge sider, og vi tror, at resultatet også denne gang bliver 2-2.

Skrevet af John Vestergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu