Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Porto – Chelsea FC

Champions League

Både Porto og Chelsea er sikre på videre avancement fra Champions League-gruppe D. I aften mødes de to mandskaber i en kamp om at slutte på gruppens førsteplads, når Ancelottis Chelsea gæster Estádio do Dragão.

Chelsea har onsdag aften muligheden for at sikre sig førstepladsen i gruppe D, når englænderne møder FC Porto i Portugal. Netop Porto er nærmeste og også eneste udfordrer til førstepladsen, kun et enkelt point efter Chelsea. Gruppens øvrige hold Atlético Madrid og APOEL Nicosia har ikke mulighed for at hente hverken Porto eller Chelsea.

Det betyder, at slaget om førstepladsen skal stå mellem Chelsea og Porto. Chelsea har endnu ikke tabt i gruppespillet efter de første fire kampe, men har dog spillet en enkelt kamp uafgjort. Det skete i sidste runde, hvor Atlético Madrid fik 2-2 på hjemmebane. Porto står ligesom Chelsea noteret for tre sejre, men har til gengæld et nederlag, hvilket Chelsea stod for i den første gruppekamp.

I den hjemlige liga ser det også godt ud for Chelsea, der topper Premier League efter 13 runder. I den seneste kamp vandt Carlo Ancelottis tropper 4-0 over Wolverhampton. Helt så godt ser det ikke ud for Porto, der må nøjes med tredjepladsen i den bedste portugisiske række efter 10 kampe. Både Benfica og Braga er fem point foran de forsvarende mestre fra Porto.

Hverken Didier Drogba eller Michael Essien forventes at starte inde for Chelsea i aftenens kamp, sidstnævnte på grund af knæproblemer. Til gengæld forventes både Michael Ballack og Deco at starte for Chelsea, mens også Ricardo Carvalho og Branislav Ivanovic forventes med i startopstillingen. Frank Lampard forventes ikke klar til kampen, mens Jose Bosingwa definitivt er ude.

Porto ser ud til at kunne stille med samme mandskab som i seneste kamp mod Maritimo. Fernando Bellusch kan vende tilbage i portugisernes startopstilling.

Forventede startopstillinger:

FC Porto:

Beto

Sapunaru – Alves – Rolando – Pereira

Belluschi – Fernando – Meireles

Hulk – Falcao – Rodríguez

Chelsea FC:

Cech

Ivanovic – Carvalho – Terry – Zhirkov

Mikel

Ballack – Malouda

Deco

Kalou – Anelka

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Chelsea er rigtig godt kørende for tiden, hvor resultaterne i både Premier League og Champions League generelt må have været tilfredsstillende for London-klubben. FC Porto har gjort en god figur i Champions League, men har ikke været helt så overbevisende i den hjemlige liga.

Vi tror, at Chelsea sikrer sig førstepladsen i gruppe D i aften med en sejr på 2-1 over FC Porto.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu