Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Porto – Atlético Madrid

Champions League

En god fodboldkamp er i vente, når FC Porto tager imod Atlético Madrid hjemme i Portugal. Kampen er stadig helt åben, efter det første opgør endte 2-2 i en underholdende affære, hvor ikke alle situationer var lige teknisk flotte.

Estádio do Dragão danner rammen til returopgøret mellem spanske Atlético Madrid og FC Porto. Kampen betegnes som en åben affære, da lystavlen i Madrid viste 2-2 ved dommerens sidste fløjt. Sidste fløjt i en kamp, som bød på gevaldige fejl, der både førte til farlige situationer og sågar scoringer. Man så dog også enkelte glimt på blindende teknik og fremragende fodboldspil.

Siden det indbyrdes opgør har begge trupper leveret flotte resultater i deres respektive ligaer. Atlético Madrid er kommet tilbage på sporet efter et par meget hårde uger, hvor pointtavlen næsten har været i stilstand. En sejr over Barcelona og et uafgjort resultat i lokalbraget mod Real Madrid må betegnes som værende mere end godkendt.

FC Porto ridder videre på deres enorme selvtillidsbølge, og det er ikke et hold, som har fået mange slag i skroget. Endnu er det ikke blevet til et nederlag siden 1. november, og man kan undre sig over, om der overhovedet kommer et nederlag.

Derfor har vi et rigtigt giftigt møde i vente, hvor to hold fuld af selvtillid tørner sammen, og begge vil kæmpe om et godt resultat. Om Atléticos nuværende formkurve er nok til at slå Porto, kan man jo kun gætte på.

Atlético Madrid-træner, Abel Resino, kan råde over hele truppen, når han onsdag skal sætte brikkerne på startopstillingen. Hele truppen deltog nemlig i mandagens lette træning efter det gode resultat på Bernabeu. FC Porto må til gengæld se bort fra hele fire spillere. Fucile, Freddy Guarín, Nelson Benitez og Cristian Sãpunaru sidder alle ude med skader.

Forventede startopstillinger:

FC Porto:

Helton

Milan Stepanov – Rolando – Bruno Alves – Cissokho

Lucho – Fernando – Meireles

Lisandro – Hulk – Rodríguez

Atlético Madrid:

Franco

Seitaridis – Pablo Ibáñez – Ujfalusi – López

Rodríguez – Assuncão – Raúl García – Simão

Forlán – Agüero

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Kampen onsdag aften bliver højst sandsynligt mere taktisk end det foregående opgør. FC Porto skal forsvare deres glimrende udgangspunkt, mens Atlético skal frem og score. Kampen bliver dog på ingen måde en kedelig affære, og der kommer sikkert mange fine tekniske detaljer, vurderer vi. Begge hold er i glimrende form, og står rigtig godt til hinanden. Derfor slutter kampen underholdende 1-1, og sender FC Porto videre på reglen om udebane mål.

Skrevet af Matias Jespersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu