Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Porto – Atlético Madrid

Champions League

FC Porto og Atlético Madrid er udset til at skulle kæmpe om andenpladsen i gruppe D, hvor Chelsea af de fleste forventes at tage førstepladsen. I aften mødes de to klubber i Portugal.

Portugisiske FC Porto lagde ud med at tabe 1-0 til Chelsea i deres første kamp i gruppespillet og indtager sidstepladsen i gruppe D. Det var nok ikke det mest overraskende nederlag, da Chelsea må vurderes som gruppens favoritter til at tage førstepladsen.

Nederlaget betyder dog, at Porto skal hente pointene andetsteds, hvis de skal videre i turneringen. Onsdag aften får Porto besøg af Atlético Madrid, der er direkte konkurrent til andenpladsen.

Spanierne fik ligesom Porto ikke den bedste start på gruppespillet. På hjemmebane fik man blot uafgjort mod APOEL Nicosia og derfor ville tre point i aften lune. I den spanske liga har Atlético langt fra fået en god start. Efter fem kampe er holdet placeret på en skuffende 18. plads. Holdet står noteret for to nederlag og tre uafgjorte. Senest lykkedes det hovedstadsklubben at få uafgjort, 2-2, mod Valencia.

Lidt bedre ser det ud for Porto, der er nummer tre i den bedste portugisiske række efter seks kampe. Fire sejre har man hentet, mens det er blevet til nederlag til Braga og uafgjort mod Pacos Ferreira. I den seneste ligakamp mødte Porto Sporting Lissabon, og dette opgør endte med et godt udfald for Porto, der vandt 1-0.

I sidste sæson mødtes de to klubber også i Champions League. Ved denne lejlighed var det i 1/8-finalen, at de to klubber stod overfor hinanden, og dette møde slap portugiserne bedst fra. Den første kamp i Spanien endte 2-2, mens returkampen endte uden scoringer, 0-0. Det betød, at Porto var videre på reglen om flest scorede udebanemål.

Portos Fernando fik rødt kort i kampen mod Chelsea og er derfor ikke med i aften. Atlético må se bort fra Miguel Lopes, Silvestre Varela og Cristián Rodriguez, der er ude med skader.

Forventede startopstillinger:

FC Porto:

Hélton

Fucile – Rolando – Bruno Alves – Pereira

Belluschi – Meireles – González – Guarin

Falcao – Hulk

Atlético Madrid:

Roberto

Perea – Juanito – Ujfalusi – López

Rodríguez – Santana – Assuncão – Jurado

Agüero – Forlán

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Da de to klubber mødtes i sidste sæsons Champions League, blev vi vidner til to tætte opgør, hvor målscoreren afgjorde, hvem der gik videre i turneringen.

Ingen af holdene fik en god start på gruppespillet i denne sæson, og derfor er der brug for tre point for begge mandskaber. Atlético Madrid har langt fra imponeret i sæsonstarten i Spanien, hvor man endnu har den første sejr til gode, mens det dog ser lidt bedre ud for Porto.

Vi vurderer, at aftenens opgør vil blive en tæt affære, der vil ende uafgjort 1-1.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu