Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Porto – Arsenal

Champions League

Selvom både Porto og Arsenal er videre til næste runde af Champions League, understreger begge trænere, at de vil gå efter sejren i aften på Estádio do Dragão.

På dagens pressemøde fortalte Porto-træneren Jesualdo Ferreira, at Porto-holdet vil gå 100 % efter førstepladsen i gruppe G. Han påpegede også, at det vil kræve en holdpræstation, hvis Porto skal trække sig sejrrigt ud af opgøret. Det betyder, at portugiserne skal vinde over engelske Arsenal i aftenens kamp. Portugiserne fik dog prygl sidst de stod overfor englænderne i London, hvor de tabte med 4-0. Endvidere har FC Porto ikke vundet over et engelsk hold de sidste fem år.

Arsenal-træneren Arsène Wenger går ligeledes efter førstepladsen i puljen. Han fremhæver, at Arsenal ikke må undervurdere portugiserne, selvom det blev til en storsejr sidst de to klubber mødtes. Dog har Wenger valgt at benytte sig af flere unge talenter i stedet for de faste stamspillere, men det ser han officielt ikke som en svækkelse.

Wenger har undladt at medbringe stjerneangriberen Emmanuel Adebayor og anføreren Cesc Fabregas til Portugal. Udover de to måske vigtigste brikker i Arsenals startformation, er også Samir Nasri, Kolo Toure, Gael Clichy, Theo Walcott og Bacary Sagna ude af truppen, grundet skader. Derimod har en lang række unge Arsenal-talenter fundet vej til aftenens trup. Derfor er der i aften stor sandsynlighed for at opleve blandt andre Gavin Hoyte, Aaron Ramsey og Carlos Vela. Derudover er også William Gallas og Abou Diaby tilbage i truppen efter, at være vendt tilbage fra deres skader.

Forventede startopstillinger:

FC Porto:

Da Silva

Fucile – Rolando – Alves – Lino

Lucho Gonzalez – Fernando – Meireles

Lopez – Hulk – Rodriquez

Arsenal:

Almunia

Eboue – Djourou – Gallas – Silvestre

Ramsey – Denilson – Diaby – Song –-Vela

Bendtner

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom begge mandskaber vil gå efter sejren, er der stadig stor sandsynlighed for, at kampen bliver relativt uinspirerende. Dog tror vi, at kampen ender med en smal 2-1-sejr til portugiserne, da de har mest at bevise overfor hjemmepublikummet.

Skrevet af Jens RefsgaardKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu