Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Barcelona – Shakhtar Donetsk

Champions League

FC Barcelona er sikker på at blive nummer et i gruppe C, mens Shakhtar Donetsk, som gæster Camp Nou i aften, er tre point efter Sporting CP på andenpladsen. det ukrainske hold vil uden tvivl byde mægtige Barcelona op til dans.

Sidst Barcelona og Donetsk mødtes var i Ukraine, hvor det ukrainske mesterhold tabte 2-1, efter at have styret kampen indtil Lionel Messi kom ind og overtog showet med to scoringer.

Der er vinterpause i den ukrainske liga, hvorfor Shakhtar Donetsk ikke har spillet en kamp siden den 30. november, hvor de besejrede Karpaty med 1-0.

Hjemmeholdet har i modsætning til gæsterne spillet to kampe siden sidste Champions League-kamp, hvilket bør vise sig at være en fordel, især med det in mente at Barcelona i kampene har vundet 3-0 ude over Sevilla og 4-0 hjemme over Valencia

Barcelona har op til dagens kamp valgt at spare flere stjerner, som ikke er med i truppen. Derfor forventes det, at Barcelonas unge drenge vil få chancen i aften. Af skadede spillere har Barcelona kun Andres Iniesta, der er klar igen i slutningen af december. Shakhtar Donetsk kommer til Barcelona uden Ilsinho, Rustam Khudzhamov, Igor Duljaj and Olexandr Kucher, der alle er skadede.

Forventede startopstillinger:

FC Barcelona:

Jorquera

Cácers – Piqué – V. Sánchez – Sylvinho,

Keita – Busquets – Gudjohnsen

Pedor – Bojan – Hleb

Shakhtar Donetsk:

Pyatov

Srna – Kucher – Chygrynskiy – Rat

Adriano – Hübschmann – Jadson – Willian

Brandao – Moreno

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom Barcelona ikke stiller op stærkeste opstilling i aften, så tror vi alligevel, at Barcelona rider videre på bølgen efter de flotte sejre i Primera Division. Derfor tror vi, Barcelona vinder 3-1.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu