Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Barcelona – Schalke 04

Champions League

Schalke gæster i aften en af Europas mest frygtindgydende hjemmebaner, Camp Nou, når det storslåede Barcelona-hold er klar til at tage imod de tyske gæster.

I sidste uge tog Barcelona et pænt skridt videre mod semifinalerne, da holdet, lidt heldigt, slog tyske Schalke 04 med 1-0 på Arena auf Schalke.

I weekenden skuffede katalanerne så med et 0-0-remis mod Getafe, og sædet brænder nu for alvor under Frank Rijkaard. Holdet ser ud til at have udspillet sine chancer i mesterskabskampen, og den hollandske træner er sandsynligvis nødsaget til at vinde Champions League, hvis han stadig vil kalde sig Barcelona-manager i næste sæson.

Schalke har vundet fire af de seneste fem kampe i Bundesligaen, og efter en god præstation sidst mod Barcelona stråler spillerne af selvtillid.

”Med al respekt for Barcelona ved vi, at vi i første halvleg af den første kamp, ikke rigtigt kunne finde ud af at udnytte mulighederne, og viste så absolut ikke noget i nærheden af vores bedste. Til gengæld ved vi nu, at vores totale ændring af taktik for de sidste 45 minutter, gav os utallige målchancer, og vi tager selvtilliden fra den oplevelse med os,” siger Altintop ifølge Goal.com

Schalkes træner, Mirko Slomka, har igen Jermaine Jones klar til kamp, efter han var ramt af karantæne i sidste uge. Søren Larsens duellant i front, Kevin Kuranyi, vil helt sikkert blive foretrukket frem for danskeren. Det på trods af, at Søren Larsen faktisk startede inde i weekenden mod Hansa Rostock.

Hos hjemmeholdet er Ronaldinho, Deco, Lionel Messi, Oleguer og Albert Jorquera alle ude med skader, mens Rafael Márquez er tilbage efter en længere skade.

Forventede startopstillinger:

FC Barcelona: Valdes – Puyol, Milito, Marquez, Silvinho – Xavi, Yaya Toure, Iniesta – Eto’o, Bojan, Henry

Schalke 04: Neuer – Rafinha, Bordon, Krstajic, Westermann – Asamoah, Jones, Ernst, Pander – Kuranyi, Altintop

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, FC Barcelona er for stærke til tyskerne og kører en sikker 2-0-sejr hjem.

Skrevet af Thomas A. MørchKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu