Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Barcelona – Rubin Kazan

Champions League

Barcelona tager tirsdag aften imod bundholdet Rubin Kazan, som højst overraskende formåede at et enkelt point i hjemmekampen mod Inter, der også har spillet uafgjort med Barcelona, som indtager førstepladsen i puljen efter en sejr og en uafgjort.

Det spanske storhold indledte Champions League med hvad man på forhånd betragtede som en topbrag mod Inter, men det blev noget af en fuser, idet at kampen højst overraskende endte 0-0. Der blev taget revanche hjemme mod ukrainske Dynamo Kiev, der blev slået med 2-0 på mål af Lionel Messi og Pedro.

Russiske Rubin Kazan er pulje F’s helt store underdog. Ingen har nogen forventninger til dem overhovedet, og det var måske derfor, at det lykkedes for dem på hjemmebane at spille uafgjort 1-1 mod Inter og Rubin Kazan var tilmed foran i kampen. Dynamo Kiev tog imod russerne i første kamp og der kendte Kiev deres besøgstid med tre mål i de sidste tyve minutter af kampen, som de vandt 3-1.

Den eneste skade, som Barcelona har op til kampen er franske Thierry Henry, som formentlig bliver erstattet af Iniesta i startopstillingen. Zlatan Ibrahimovic blev i weekenden sparet for Barca og han forventes tilbage i startopstillingen igen.

Der er ingen meldinger om skader hos gæsterne, som dog skal have testet angriberen Aleksandr Bukharov op til kampen, mens det forventes at kaptajnen Sergei Semak er tilbage i startopstillingen efter at han sad over for Rubin Kazan i weekenden mod Khimki.

Forventede startopstillinger:

FC Barcelona:

Valdes

Alves – Pique – Puyol – Abidal

Xavi – Keita – Toure

Messi – Ibrahimovic – Iniesta

Rubin Kazan:

Ryzhikov

Navas – Sharonov – Ansaldi – Salukvadze

Ryazantsev – Semak – Noboa – Karadeniz

Dominguez – Bukharov

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Barcelona led sæsonens første point tab i Primera Division i weekenden på udebane mod Valencia. Selvom det er en svær kamp, så forventede de fleste, at Barca ville vinde kampen.

Derfor vil det blive et motiveret Barcelona-hold, som kommer på banen og ignorer at modstanderne er upåagtede Rubin Kazan, som man dog ikke skal undervurderer.

Der bør være mere klasseforskel på de to mandskaber, og derfor er vores bud på kampens resultat, at Barcelona vinder kampen sikkert med 3-0.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu