Наши партнеры

Menu



CL-optakt: FC Barcelona – Celtic FC

Champions League

Den spanske storklub, FC Barcelona, tager i aften imod skotske Celtic til en kamp om videre avancement i Champions League. Vi bringer i denne optakt de forventede startopstillinger samt vores bud på kampen

Barcelona skal passe på med et undervurdere deres skotske modstander. Det første opgør mellem de to klubber endte med en smal 2-3-sejr til Barcelona, og Barca var dermed det eneste hold af ottendedelsfinalisterne, der hentede en udebanesejr i den første kamp. Selvom Frank Raijkaard og hans tropper ikke må tage sejren for givet, så ser det på papiret bedst ud for det catalanske storhold. Celtic har nemlig ikke vundet i de seneste 16 Champions League-kampe på fremmed græs. Selvom statistikken taler imod Celtic, er de dog ikke uden chancer. De beviste i det første opgør, at de kunne finde vejen til nettet, men Barcelonas offensiv viste sig bare for stærk. På Camp Nou vil Barcelona stå meget stærkt, og Celtic skal uden tvivl levere en pragtpræstation, eller i hvert fald have en god portion held med sig fra Skotland, hvis de skal spille sig videre til kvartfinalerne.

Forventede startopstillinger:

FC Barcelona: Valdes – Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal – Xavi, Touré, Iniesta – Messi, Eto’o, Ronaldinho.

Celtic FC: Boruc – Wilson, Caldwell, McManus, Naylor – Nakamura, Brown, Hartley, McGeady – Vennegoor of Hesselink, McDonald.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Barcelona er store favoritter til at spille sig videre til kvartfinalen efter de sejrede i den første kamp i Skotland. De skal dog passe på med at undervurdere Celtic, der hvis de først får et hurtigt mål, måske kan levere overraskelsen. Vi tror dog, at Barcas offensiv vil sende Celtic ud af turneringen. Når det kører for dem er de svære at have med at gøre. Vores bud på kampens resultat er en 3-1-sejr til spanierne.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu