Наши партнеры

MenuCL-optakt: FC Barcelona – Basel

Champions League

Det er top mod bund, når Barcelona tirsdag aften hjemme på Camp Nou, tager imod gruppe C’s bundprop, Basel, der endnu ikke har fået point i gruppespillet.

Sidst Barcelona og Basel mødtes var den 22. oktober, hvor Barcelona vandt med de ydmygende cifre 5-0, på Basels hjemmebane. Der er ikke meget der tyder på, at Barcelona er kommet i dårligere form siden det møde, tværtimod. I ligaen er Barcelona på førstepladsen og det samme gør sig gældende i gruppe C i Champions League.

Basel fik noget af en afklapsning sidst de mødte Barcelona og derfor må man formode, de er ekstra opsatte på at gøre det bedre denne gang. I den schweiziske liga ligger Basel placeret på førstepladsen, hvor de er to point foran FC Zürich.

Til tirsdagens opgør må Barcelona undvære Saydou Keita, Éric Abidal og Gabriel Milito. Noget bedre ser det ud for Basel, der igen har Carlitos med, men holdet er ligesom Barcelona også ramt på skadesfronten, idet Scott Chipperfield vil misse tirsdagens kamp.

Forventede startopstillinger:

Barcelona:

Valdés

Alves – Márquez – Puyol – Sylvinho

Touré – Xavi – Busquets

Hleb – Bojan – Messi

Basel:

Costanzo

Zanni – Marque – Abraham – Safari

Huggel – Rubio – Perovic – Ergic

Streller – Deriyok

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Barcelona vil trække sig sejrrigt ud af kampen, men Basel vil ikke få så stor en afklapsning som sidst de to hold mødtes. Barcelona vinder kampen 2-0.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu