Наши партнеры

MenuCL-optakt: Dynamo Kiev – Rubin Kazan

Champions League

Den er et rutineret Champions League-mandskab mod en debutant i gruppespillet, der mødes i aftenens Champions League-gruppespil. Ukrainske Dynamo Kiev skal møde de russiske mestre, Rubin Kazan.

Dynamo Kiev vandt overbevisende mesterskabet i Ukraine i sidste sæson, og de er også startet den nye sæson godt. De har vundet fem af deres seks ligakampe, mens de fik de har spillet en enkelt kamp uafgjort. Med deres ubesejrede stime ligger de i øjeblikket på førstepladsen.

I sidste sæson var det ukrainske hold også med i Champions League, men de kom ikke videre fra gruppespillet, da FC Porto og Arsenal begge endte med flere point end Dynamo Kiev. Derefter skulle holdet spille UEFA Cup-fodbold, hvor de nåede til kvartfinalen. Her blev de slået ud af landsmændene Shakhtar Donetsk med 3-2 sammenlagt.

Rubin Kazan vandt i sidste sæson den bedste russiske liga, da holdet efter 30 spillerunder stod med fire point mere end CSKA Moskva. I denne sæson har mandskabet foreløbigt skrabet 46 point sammen efter 21. spillerunder, og de er ubesejrede i deres seneste syv ligaopgør. De topper samtidig den russiske liga.

Dynamo Kiev forventes, at have alle spillere til klar, og holdets cheftræner Valery Gazzaev forventer sig meget af angrebsduoen Shevchenko og Milevskiy.

Rubin Kazan melder heller ikke umiddelbart om nogen skader eller karantæner.

Forventede startopstillinger:

Dynamo Kiev:

Shovkovskiy

Betao – Almeida – Diakhate – Mandzyuk

Eremenko – Ghioane – Magrao – Ninkovic

Shevchenko – Milevskiy

Rubin Kazan:

Ryzhikov

Ansaldi – Cesar – Kaleshin – Sharonov

Bystrov – Semak – Ryazantsev – Gokdeniz

Domínguez – Bukharov

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Dynamo Kiev har væsentligt mere Champions League-erfaring end Rubin Kazan, som vi ikke spår den store chance for videre deltagelse i den prestigefyldte turnering.

Vi tror, at hjemmeholdet vil besejre de russiske mestre, Rubin Kazan, med 3-1.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu