Наши партнеры

MenuCL-optakt: Dynamo Kiev – Fenerbahce

Champions League

I aften mødes Dynamo Kiev og Fenerbahce på Valeri Lobanovskiy-stadionet. Der er tale om et bundbrag, hvor holdene kun har æren at spille for.

Hverken hjemmeholdet Dynamo Kiev eller gæsterne Fenerbahce kan nå at avancere i Champions League-turneringen i denne sæson.

Dynamo Kiev sidder i skrivende stund på tredjepladsen i gruppe G, hvilket de vil blive ved med i resten af forløbet. Dermed vil ukrainerne sikre sig en UEFA Cup-billet.

Tyrkiske Fenerbahce må derimod tage til takke med fjerdepladsen, hvor man kun står noteret for to point. Tyrkerne kan i aften pynte på resultatet, men de kan ikke nå mere europæisk fodbold i denne sæson, da deres målscorer er dårligere end Dynamo Kievs.

Værterne må undvære Olexandr Aliyev, som har karantæne, mens Badr El Kaddouri døjer med en knæskade. Fenerbahçes Semih er ude med en skade.

Forventede startopstillinger:

Dynamo Kiev:

Bogush

Betão – Vukojevic – Mikhalyk – Sablich

Correa – Eremenko – Diakate – Yarmolenko

Milevsky – Bangoura

Fenerbahce:

Volkan Demirel

Gökhan Gönül – Edu – Lugano – Roberto Carlos

Josico – Selçuk Sahin – Alex – Emre Belözoglu

Deivid – Güiza

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Dynamo Kiev må med hjemmebanefordelen betragtes som favoritter i aften. Dog er Fenerbahce også opsatte på at levere en god præstation. Derfor tror vi, at kampen ender 1-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu