Наши партнеры

MenuCL-optakt: CSKA Moskva – Manchester United

Champions League

Manchester United skal onsdag en tur til det kolde Rusland for at møde CSKA Moskva, som specielt er farlige at møde på udebane pga. det meget kolde russiske vejr den lange rejsetid.

CSKA Moskva har indtil videre formået at hente en enkelt sejr i to kampe. Det skete i sidste runde på hjemmebane, hvor de mødte Besiktas, som blev besejret med 1-0.

De engelsker gæster har maksimum point før mødet med CSKA Moskva. I første kamp var Manchester United en tur i den tyrkiske heksekedel i Besiktas, hvor United vandt med 1-0. Den seneste kamp var mod Wolfsburg, der i de sædvanlige omgivelser på Old Trafford blev besejret med 2-1.

Hjemmeholdet har umiddelbart ikke nogen spillere ude til kampen, men det er værd at bemærke, at op til kampen er målmanden Akinfeev blevet sparet i enkelte træningspas, mens forsvaren Vasily Berezutski lige er vendt tilbage og er begyndt at træne fuldt med igen efter han har været ude med sygdom.

Manchester United mangler til kampen en del stamspillere. Det drejer sig om Wayne Rooney, Ryan Giggs, Park Ji-Sung Park og Darren Fletcher. Derudover har de to tvivlsomme spillere i Nemanja Vidic og angriberen Berbatov, men det forventes begge starter inde trods de er tvivlsomme.

Forventede startopstillinger:

CSKA Moskva:

Akinfeev

Semberas – Ignashevich, Georgi Schennikov;

Dzagoev – Mamaev – Krasić – Aldonin – Rahimić

Necid

Manchester United:

Van der Sar

Brown Vidic Ferdinand – O’Shea

Valencia – Anderson – Scholes – Carrick – Nani

Berbatov

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Trods det kolde vejr, hvor CSKA klart må have en fordel, så er Uniteds spillermateriale bedre end CSKA’s og derfor tror vi, at Manchester United rejser hjem til England med en 1-0-sejr i bagagen.Kommentér

En kommentar til “CL-optakt: CSKA Moskva – Manchester United

  1. Ikercasillas siger:

    det bliver en meget hård match, United har rollen som favorit, men undervurderer de engelske mestre modstanderen, så bliver de straffet. United er først rigtigt begyndt at vende sig til at spille uden C. Ronaldo, og spillet har ikke været pænt altid. det skal også sige at Rooney sidder over denne kamp, et stort minus, United plejer dog at være verdens bedste hold i CL gruppespillet, derfor tager de også sejren denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu