Наши партнеры

MenuCL-optakt: CSKA Moskva – Besiktas

Champions League

Sidste sæsons andenplads i den bedste russiske række, CSKA Moskva, skal i aften møde de tyrkiske mestre fra Besiktas. Begge mandskaber tørster efter deres første sejr under dette gruppespil.

Det russiske storhold CSKA Moskva mødte i deres første runde af dette års Champions League-gruppespil, de tyske mestre fra Wolfsburg. Russerne kunne dog ikke stille meget op mod tyskernes angriber, Grafite, som virkeligt var i topform, da han scorede hattrick i kampen som endte 3-1.

Eftersom den russiske liga har et andet starttidspunkt end hovedparten af europæiske turneringer, har CSKA Moskva allerede afviklet 23 spillerunder i denne sæson. Holdet ligger i øjeblikket på fjerdepladsen, hvor de har otte point op til førerholdet Rubin Kazan.

De tyrkiske mestre, Besiktas, indtager tredjepladsen i gruppe B foran netop CSKA Moskva. Tyrkerne tabte 1-0 til Manchester United og dermed er deres målscore bedre.

I den hjemlige liga, Superlig, ligger holdet på 12. pladsen, efter at de både hentede mesterskabet og pokaltitlen i sidste sæson. De har hele 15 op til Fenerbahce, som har maksimum point efter syv runder. Besiktas har dog afviklet en kamp mindre.

Hjemmeholdets spanske cheftræner, Juande Ramos, skal ikke bekymre sig om hverken skader eller karantæner på sit hold, da samtlige spillere er til rådighed.

Gæsterne Besiktas har derimod en række nøglespillere udenfor truppen. Ibrahim Toraman og keeperen Rüştü Reçber er begge ude med skader, mens Matteo Ferrari meldes tvivlsom.

Kampen afvikles allerede klokken 18.30 dansk tid, idet der er tidsforskel i Rusland.

Forventede startopstillinger:

CSKA Moskva:

Akinfeev

Semberas – Ignashevich – A. Berezutskiy – V. Berezutskiy

Dzagoev – Gonzalez – Aldonin

Rahimic – Krasic – Guilherme

Besiktas:

Hakan Arikan

Sivok – Kas – Dag – Koybasi

Ernst – Rodrigo Tello – Rodrigo Tabata – Serdar Ozkan

Nihat – Holosko

TotalBold.dk’s bud på kampen:

CSKA Moskva hænger godt med i toppen af den hjemlige liga, mens Besiktas har fået en forfærdelig start på den nye sæson i ligaen. Holdet beviste dog i deres første gruppespilskamp mod Manchester United, at man ikke skal undervurdere dem.

Vi tror, at holdene ender med at dele pointene mellem sig. 1-1 ender kampen ifølge os.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu