Наши партнеры

MenuCL-optakt: Chelsea – Liverpool

Champions League

I aften mødes Chelsea og Liverpool på Stamford Bridge i returkampen i Champions League-semifinalen. Det første opgør endte 1-1 på Anfield Road, efter en høj dramatisk afslutning, hvor John Arne Riise lavede selvmål.

Chelsea var i weekenden ude i et opgør om det engelske mesterskab. Det må derfor være et Chelsea-hold, der ikke er på 100 %. Men selvtilliden fra opgøret mod Manchester United, som Chelsea vandt 2-1, bør kunne opveje de fleste procenter.

Chelsea har endnu ikke vundet Champions League-trofæet, derfor er der rigtig meget på spil for The Blues i aften.

”Drømmen for alle der er med, er at vinde. Det er en hård konkurrence. Vi har kæmpet hårdt for at nå her til, specielt for mig, men målet er klart. Vi vil være en rigtig stor klub og for at blive det, bliver vi nødt til at vinde Champions League. Vi vil skrive historie i Chelsea ved at vinde trofæet,” siger Avram Grant til UEFA.com og tilføjer:

”I slutningen af kampen var vi et bedre hold og vi scorede i sidste minut. Du kan sige hvad du vil, kampen endte 1-1,” slutter Grant.

Liverpool spillede i weekenden 2-2 mod Birmingham, hvor Liverpool kom bagud 2-0. Det skal dog med at Liverpool sparede blandt andre Fernando Torres i kampen.

Sidst Liverpool var i Champions League-finalen, var mod AC Milan i sidste sæson og Liverpool vil redde deres sæson, hvis de vinder i aften, da de pt. kun ligger nummer fire i Premier League.

Benitez var imponeret over Chelseas sejr over Manchester United i weekenden, men han siger samtidig, at kampen i aften er en helt anden kamp.

”Jeg syntes, de fortjente at vinde, men det her er Champions League. Det er en anden turnering mod et andet hold. Jeg tror det er nok at slå United. Alle kender historien om klubben og alle ved hvor vigtigt de sidste kampe har været de sidste tre år,” siger Benitez til UEFA.com.

Chelsea mangler til aftenens kamp reservemålmand, Carlo Cudicini. Liverpool har lidt flere skavanker, idet at Fabio Aurelio, Harry Kewell og danske Daniel Agger alle er skadet

Forventede startopstillinger:

Chelsea: Cech – Essien, Ricardo Carvalho, Terry, A. Cole – Lampard, Makelele, Ballack – Kalou, Drogba, J. Cole.

Liverpool: Reina – Carragher, Hyypiä, Skrtel, Arbeloa – Mascherano, Gerrard, Alonso – Kuyt, Torres, Babel

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det bliver en meget tæt kamp, som meget let kan komme ud i forlænget spilletid. Vi tror, at det hele ender med en 1-0-sejr til Liverpool, der er mere friske op til kampen end Chelsea. Det tror vi vil blive udslagsgivende. Men uanset hvad det bliver, er det sikkert at det blive en historisk finale, idet at det er første gang, at to engelske hold skal mødes i Champions League finalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu