Наши партнеры

MenuCL-optakt: Chelsea FC – Olympiakos

Champions League

Det engelske storhold står med gode kort på hånden, efter den første kamp i Grækenland endte uden mål.

Det græske mandskab går ind til kampen som store underdogs, efter de på hjemmebane “kun” formåede at få 0-0 med London-klubben.

Chelsea løber på banen med en enorm selvtillind, efter at de i weekenden udraderede West Ham med hele 4-0 – trods næsten en times spil i undertal.

Olympiakos spillede i weekenden uafgjort i den græske liga mod Asteras Tripolis, selvom holdet kom foran efter bare to minutter og udeholdet fik en mand vist ud. Med det resultatet tabte Olympiakos dermed et vigtigt skridt i topstriden i ligaen.

På skadesfronten er Olympiakos også en smule hårdt medtaget. Raúl Bravo har været ude i en lang periode, og han er helt sikkert ikke med.

Ligeledes er den hurtige angriber Lomano LuaLua heller ikke klar, eftersom han blev skadet i weekendens kamp. Herudover er argentinske Martin Galletti også tvivlsom på grund af skade, mens Didier Domi først lige er begyndt at træne efter en længere skadesperiode.

Chelsea har stort set alle mand klar, og det gør dem til endnu større favoritter, end de var i forvejen.

Under den afsluttende træning med Chelsea pådrog målmand Petr Cech sig en skade, som holder ham ude af aftenens kamp imod Olympiakos.

Forventede startopstillinger:

Chelsea: Cudicini – Ferreira, Carvalho, Terry, A.Cole – Essien, Lampard, Ballack – Kalou, Drogba, J.Cole

Olympiakos: Nikopolidis – Zewlakow, Julio Cesar, Antzas, Pantos – Ledesma, Leonardo, Torosidis, Djordjevic, Stoltidis – Kovacevic

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, Chelsea magter opgaven, og henter en sejr på Stamford Bridge på 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu