Наши партнеры

MenuCL-optakt: Chelsea FC – FC Porto

Champions League

Sidste sæsons semifinalister i Champions League, Chelsea, er igen blandt favoritterne til at vinde turneringen. Første skridt på vejen mod denne bedrift er en kamp mod portugisiske FC Porto i første runde i gruppespillet.

Chelsea lægger ud hjemme i London på Stamford Bridge i denne sæsons udgave af Champions League. Første modstander er portugisiske FC Porto, der sammen med Chelsea, APOEL Nicosia og Atlético Madrid er endt i gruppe D.

I sidste sæson nåede Chelsea frem til semifinalen i turneringen, hvor FC Barcelona sendte London-klubben ud efter to tætte kampe, hvor en sen Barcelona-scoring afgjorde det hele. The Blues har aldrig vundet Champions League, men har været tæt på nogle gange.

I denne sæson gør Chelsea et nyt forsøg, og holdet har startet sæsonen godt. I Premier League har man spillet fem kampe, og de er alle endt med sejr og tre point. Det betyder, at Carlo Ancelottis mandskab er nummer et i ligaen.

FC Porto, der blev slået ud i kvartfinalen af Manchester United i sidste sæsons Champions League, har fået en udmærket start på sæsonen. Tre sejre og en uafgjort er det blevet til i deres første fire kampe i den bedste portugisiske række, og de er placeret på ligaens tredjeplads.

Til aftenens kamp må Chelsea klare sig uden Didier Drogba og José Bosingwa, der begge har karantæne som de modtog efter kampen mod Barcelona i sidste sæson, hvor Chelsea i flere situationer følte sig snydt af dommer Tom Henning Øvrebø, hvilket medførte at flere spillere udtrykte deres utilfredshed.

Chelsea må desuden se bort fra Joe Cole, Paulo Ferreira, Yuri Zhirkov, Deco og Alex på grund af skader. FC Porto er noget bedre stillet, da de hverken er ramt af skader eller karantæner.

Forventede startopstillinger:

Chelsea FC:

Petr Cech

Branislav Ivanovic – John Terry – Ricardo Carvalho – Ashley Cole

Michael Essien

Michael Ballack – Florent Malouda

Frank Lampard

Salomon Kalou – Nicolas Anelka

FC Porto:

Hélton

Bruno Alves – Jorge Fucile – Rolando – Álvaro Pereira

Fernando – Raul Meireles – Fernando Belluschi – Silvestre Varela

Radamel Falcao – Hulk

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Carlo Ancelotti har fået en god start i jobbet som Chelsea-manager og holdet topper Premier League. Chelsea er dog ikke for alvor blevet udfordret og må i aften se bort fra Didier Drogba, der har scoret fire mål i fem Premier League-kampe. Derudover er også højre backen José Bosingwa ude, men Chelsea har en bred trup og burde kunne klare fraværet.

FC Porto må ikke undervurderes, men de fleste har nok Chelsea som favoritter. Portugiserne gjorde en god figur i sidste sæsons Champions League, men på udebane mod Chelsea bliver det svært.

Vi tror, at Chelsea starter Champions League-gruppespillet med en sejr. 2-0 er vores bud på kampens resultat.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu