Наши партнеры

MenuCL-optakt: Chelsea – Atlético Madrid

Champions League

Chelsea tager hjemme på Stamford Bridge imod pulje D’s negative overraskelse, Atlético Madrid, som har skuffet fælt ved blot at spille 0-0 hjemme mod APOEL Nicosia.

Chelsea har fået den bedst mulige start på Champions League ved to sejre i to kampe. Sejrene er kommet i hus mod FC Porto, som er blevet slået med 1-0 og den anden sejr kom i land via en udesejr på 1-0 over APOEL.

Atlético Madrid har været puljens negative overraskelse. I første kampe spillede de blot 0-0 hjemme mod puljens formodede svageste hold, APOEL Nicosia. Kamp nummer to spillede Atlético på udebane mod Porto, som vandt med 2-0.

London-klubben mangler til kampen den brasilianske forsvarer Alex og karantæneramte Didier Drogba, som afsoner den sidste af hans tre CL-kampes karantæne. Derudover bliver Michael Ballack og John Obi Mikel testet op til kampen.

Gæsterne mangler ingen spillere op til kampen. Den eneste der har været tvivl om var klar, var fangriberen Diego Forlan, men han rejser med til London.

Forventede startopstillinger:

Chelsea:

Cech

Bosingwa – Carvalho – Terry – A. Cole

Deco – Essien – Lampard

Kalou – Anelka – Malouda

Atlético Madrid:

Asenjo

Ujfalusi – Juanito – Perea – Lopez

Assuncao – Santana

Rodriguez – Agüero – Simao

Forlan

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Atlético Madrid har fået en dårlig start på ligaen og de har også skuffet i Champions League. Samtidig har Chelsea fået en god start på både Premier League og Champions League.

Derudover har Chelsea på papiret et bedre hold end Atlético og især når man tager i betragtning, at kampen spilles i London, bør Chelsea vinde kampen. Vi tror, at kampen ender med en Chelsea-sejr på 2-0.Kommentér

2 kommentarer til “CL-optakt: Chelsea – Atlético Madrid

  1. LidtFarvet siger:

    Bosingwa er ikke blevet klar efter sin skade mod Aston Villa, han er først med i weekenden igen.

    Ivanovic spiller i stedet. 😉

  2. cfs01b siger:

    Ivanovic er også fin nok…

    Kom så Chelsea!:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu