Наши партнеры

MenuCL-optakt: CFR Cluj – Bordeaux

Champions League

CFR Cluj tager i aften imod franske Bordeaux i Champions Leagues gruppe A. Begge hold kæmper en hård kamp om gruppens andenplads, der giver videre avancement i turneringen.

Rumænske CFR Cluj har været den store overraskelse i gruppe A, hvor holdet i skrivende stund indtager andenpladsen foran AS Roma og Bordeaux. Cluj har taget point fra gruppens to største klubber, førerholdet Chelsea og Roma. Dog kom holdet ned på jorden igen, da de for to uger siden måtte forlade kampen mod Bordeaux med et nederlag på 1-0 i Frankrig.

I aften tørner de to hold sammen igen, denne gang i Rumænien. Bordeaux er placeret på gruppens sidsteplads med tre point, det samme antal som Roma og et point mindre end Cluj. Det er altså meget tæt mellem de tre hold, mens det ligner, at Chelsea snupper førstepladsen. En sejr til Cluj i aften vil formentlig sende Bordeaux ud i mørket, da de i så fald vil stå med kun tre point inden de to sidste kampe, hvor modstanderne er Roma og de for tiden suveræne Chelsea. Formår franskmændene derimod at gentage triumfen fra sidste spillerunde og besejre Cluj, vil gruppen fortsat være åben, og Bordeaux vil stå i en god position.

Hjemmeholdet må til aftenens kamp formentlig se bort fra brasilianske Didi, der er løbet ind i en knæsskade, og derudover er også Diego Ruiz tvivlsom. Eugen Trica sidder ude med karantæne, efter sin udvisning i sidste kamp.

Bordeaux måtte i weekendens ligakamp mod Nancy se den rutinerede målmand, Ulric Ramé forlade banen med en skade i lysken, og dermed ser det ud til, at Manuel Valverde overtager pladsen i målet. Bordeaux tabte i øvrigt kampen mod Nancy 1-0, og er placeret som nummer tre i den franske liga.

Cluj har ikke været overbevisende i starten af sæsonen i den hjemlige liga, men kom i weekenden et skridt nærmere toppen i ligaen, da de besejrede Unirea Urziceni 1-0 på hjemmebane. Det betyder, at holdet i øjeblikket er placeret på femtepladsen.

Forventede startopstillinger:

CFR Cluj:

Stâncioiu

Tony – de Sousa – Cadú – Pereira

Muresan – Peralta

Dubarbier – Dani – Culio

Kone

Bordeaux:

Valverde

Chalmé – Planus – Diawara – Jurietti

Diarra – Fernando

Obertan – Gourcuff – Wendel

Chamakh

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Både CFR Cluj og Bordeaux skal i de sidste to gruppekampe møde Chelsea og Roma, og begge hold vil derfor vide, hvor vigtigt det er at få point i aftenens kamp. Cluj har fordel af hjemmebane, men det første opgør i Frankrig var meget tæt, og det kan nemt blive tilfældet igen. TotalBold.dk tror på uafgjort, 1-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu