Наши партнеры

MenuCL-optakt: Celtic – Villarreal

Champions League

Celtic har kun æren at spille for i aftenens kamp på Celtic Park, mens spanske Villarreal spiller om førstepladsen i gruppe E, hvor de er tvunget til at vinde, hvis de skal have en chance for at ende på førstepladsen.

Celtic og Villarreal mødtes i slutningen af september i Spanien, hvor Den Gule Ubåd trak sig sejrrigt ud af kampen på en scoring af midtbanestyrmanden Marcos Senna. I modsætning til den kamp er, at Celtic er på hjemmebane og det har en stor betydning, da der er meget forskel på Celtic ude og på hjemmebane. På hjemmebane bliver de båret frem af cirka 60.000 fanatiske skotske fans, som en af de væsentligste forskelle.

I lørdags i den spanske Primera Division, der skuffede Villarreal fælt ved kun at spille 3-3 hjemme mod Michael Laudrups gamle klub Getafe. Noget bedre gik det spanierne for to uger siden, hvor de var på besøg i Huelva og vandt 2-1.

Det skotske mandskab har, ligesom de spanske gæster, ikke gjort rent bord i ligaen på det seneste. Celtic tabte højst overraskende ude til Hibernian. For to uger tilbage havde Celtic besøg af Inverness på Celtic Park, og de blev besejret med 1-0.

Til dagens kamp mangler Celtic hollandske Vennegoor of Hesselink, Marc Crosas og Massimo Donati. Villarreal er ligesom Celtic ramt af skader op til dagens kamp, hvor de må undvære Joseba Llorente og Javi Venta.

Forventede startopstillinger:

Celtic:

Boruc

Hinkel – McManus – Loovens – Wilson

McGeady – Caldwell – Hartley – Maloney

Samaras – McDonald

Villarreal:

Lopez

Angel – Edmilson – Gonzalo – Fuentes

Bruno – Fernandez – Senna – Ibagaza

Franco – Rossi

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom Celtic har et forrygende publikum i ryggen, så tror vi, at Villarreal har den største motivation og vinder den svære udebane-kamp med 1-0.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu