Наши партнеры

MenuCL-optakt: Besiktas – Manchester United

Champions League

Tyrkiske Besiktas lægger ud med den på papiret sværeste modstander i deres grupper. De får i aften besøg af de engelske giganter Manchester United, som i sidste sæson vandt deres tredje mesterskab i træk.

De tyrkiske mestre fra sidste sæson, Besiktas, som desuden også blev pokalvindere, er endt i en meget svær gruppe. De skal krydse klinger med CSKA Moskva, Wolfsburg og Manchester United.

Netop Manchester United er det mandskab, der betragtes som det stærkeste i gruppen, og dermed skal tykerne tage tyren ved hornene fra første fløjt.

Besiktas er kommet dårligt i gang med den nye sæson i Superlig. De ligger på ellevtepladsen med blot seks point efter fem opgør, og de har således ikke vundet i deres tre seneste kampe.

Manchester United, som endte med 90 point på kontoen efter samtlige PL-kampe, er også overbevisende i denne sæson. De ligger i øjeblikket på andenpladsen med tre point op til førstepladsen, Chelsea, som har maksimum point.

Mustafa Denizli, som er cheftræner i Besiktas, kan glæde sig over, at have en komplet trup, efter at Nihat Kahveci, Yusuf Simsek, Bobo og Rustü alle vendte tilbage til truppen i sidste weekend efter diverse skader.

Manchester United er fortsat uden førstevalget på målmandsposten, Edwin van der Sar, hvilket endnu en gang giver chancen til Ben Foster. Rafael, Gary Neville og Gabriel Obertan sidder alle ude med skader, mens Owen Hargreaves plages af en langtidsskade.

Forventede startopstillinger:

Besiktas:

Rustü

Kas – Ferrari – Sivok – Ismail

Ozkan – Ernst – Fink – Tabata

Nihat – Bobo

Manchester United:

Foster

Brown – Ferdinand – Vidic – Evra

Valencia – Fletcher Carrick – Nani

Rooney – Berbatov

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Manchester United har allerede spillet med stor overbevisning i ligaen, og det tegner til at holdet heller ikke ligger på den lade side i denne sæson. De har noget at skulle demonstrere efter sidste sæsons finaleplads i Champions League.

Hjemmeholdet Besiktas har nu alle mand til rådighed, men vi tror desværre ikke for tyrkerne, at det er nok til at besejre et fremadstormende United-mandskab.

Vi vurderer, at United vinder 3-1.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu