Наши партнеры

MenuCL-optakt: Bayern München – Steaua Bukarest

Champions League

Aftenens kamp på Allianz Arena er et sandt top-mod-bund-opgør. Hvis Bayern München sejrer hjemme i aften, har de sikret sig videre avancement i den prestigefyldte turnering.

Bayern München får i aften besøg af Steaua Bukarest, som med sikkerhed ikke kommer videre i turneringen, derfor skal de sammen med Fiorentina kæmpe omkring tredjepladsen, som giver en billet til UEFA Cuppen.

Gæsternes cheftræner, Dorinel Munteanu, må se bort fra George Ogăraru, Ifeanyi Emeghara samt Pantelis Kapetanos, som alle døjer med skader.

Bayern Münchens situation i Champions League er, at tyskerne med en sejr i aften kan sikre sig videre avancement til 1/8-finalerne, da de ligger a point med Lyon, hvor begge mandskaber har otte point efter fire kampe.

Lukas Podolski ser ud til at være klar til kamp, men det ventes ikke, at han starter inde. Derudover er Martin Demichelis meldt tvivlsom. Hamit Altintop træner atter med, men han ventes heller ikke, at starte inde i dag.

Forventede startopstillinger:

Bayern München:

Rensing

Oddo – Lucio – Van Buyten – Lahm

Schweinsteiger – van Bommel – Zé Roberto – Ribéry

Klose – Toni

Steaua Bukarest:

Zapata

Golanski – Goian – Ghionea – Marin

Tiago Gomes – Radoi

Nicolita – Moreno – Semedo

Stancu

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Bayern München stiller i stærkeste opstilling og er på hjemmebane i aften, derfor tror vi ikke, der vil herske megen tvivl omkring, hvem der trækker det længste strå. Vores bud på kampen er, at Bayern vinder 3-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu