Наши партнеры

MenuCL-optakt: Bayern München – Sporting Lissabon

Champions League

Der skal nok være enkelte fans af Sporting Lissabon, der tror på holdets chancer for videre avancement i Champions League. Det vil dog være turneringens største overraskelse til dato, hvis det sker.

På hjemmebane tabte portugiserne nemlig intet mindre end 0-5 til Bayern München, der dermed må formodes at have spillet sig videre.

Det er derfor en mulighed, at Sporting Lissabon ikke satser stort på at skabe overraskelsen og simpelthen lader stamspillerne og profilerne blive hjemme. De er nemlig med i toppen af den portugisiske liga i skarp duel med FC Porto og Benfica. Et unødigt spild af kræfter imod Bayern München kan få konsekvenser i ligaen, og startopstillingen skal således tages med forbehold.

Det samme må siges om Bayern München, der dog formodentlig ikke stiller op med et hold bestående udelukkende af reserver. Et par af profilerne vil givet blive sparet, da også tyskerne har en hjemlig liga at tænke på. Men Bayern-træner Jürgen Klinsmann tager kampen alvorligt og siger til klubbens hjemmeside:

”Det ligner en formalitet, men det er det ikke. Vi tager intet for givet. Vi må tage kampen alvorligt og ikke være skødesløse, for det har vi ikke råd til.”

Hos Bayern München meldes Franck Ribery, Luca Toni, Hamit Altintop og Tim Borowski ude med skader, mens Daniel van Buyten skulle være tilbage efter skade.

Forventede startopstillinger:

Bayern München:

Rensing

Oddo – Lucio – Van Buyten – Lahm

Ze Roberto – Demichelis – van Bommel – Ottl

Donovan – Klose

Sporting Lissabon:

Tiago

Tonel – Silva – Polga – Grimi

Izmailov – Rochemback – Moutinho – Vukcevic

Liedson – Derlei

TotalBold.dk’s bud på kampen:

En afgørende faktor for kampens udfald ligger i holdenes tilgang til kampen. Har Sporting Lissabon indstillet sig på, at årets deltagelse i Champions League er slut og stiller med mange reserver, vil Bayern München nok ikke få de store problemer.

Foran et hjemmepublikum, der gerne ser sig underholdt, vil Bayern München forsøge at kontrollere kampen og få kombinationerne til at flyde. Vi tror, det lykkes, og at tyskerne vinder 3-0.

Skrevet af John Vestergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu